YÖNELT KOLEJİ TÜRKİYE FİNALİNDE

YÖNELT KOLEJİ TÜRKİYE FİNALİNDE
Özel Yönelt Koleji Ortaokulu Tenis Takımı okullar arası Muğla İl Turnuvalarında birinci olduktan sonra 26-28 Nisan 2022 tarihinde İzmir’de düzenlenen Küçük Erkek Tenis Grup Birinciliğinde de birinci oldu. Yöneltli raketler, Malatya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı ve Yönelt Kolejini temsil edecek.

Muğla’nın en köklü eğitim kurumlarından Özel Yönelt Koleji, akademik başarılarının yanı sıra sportif başarılarda da adından söz ettiriyor. Özel Yönelt Ortaokulu Tenis Takımı 5.Sınıf öğrenci Aras Tezcan ve 6. Sınıf öğrencisi Demir Ege Akgün, “Malatya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Turnuvada okulumuzu ve Muğla’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizleri bugünlere hazırlayan değerli çalıştırıcımız İrfan Ünal’ a, Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Tuncay’ a bizlerin her zaman yanında olan değerli müdürümüz Orhan Boyacı’ ya bizlerden sevgi ve emeklerini esirgemeyen ailelerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.

    Konuyla ilgili Özel Yönelt Koleji Ortaokulu Müdürü Orhan Boyacı ‘’ Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Muğla turnuvalarından sonra İzmir’de yapılan grup birinciliğinde de 1. olduk. Aras Tezcan ve Demir Ege Akgün ’den oluşan tenis takımımız çok uyumlu bir ikili oldular. Düzenli ve fedakarca yapılan çalışmaların karşılığını hem Muğla hem İzmir karşılaşmalarında aldılar. 23-27 Mayıs 2022 Tarihinde Malatya’da Tenis Türkiye Şampiyonasında Muğla’mızı ve okulumuzu temsil edecekler. Çocuklarımıza güveniyoruz. Oradan Türkiye Şampiyonu olarak dönmek istiyoruz. Özel Yönelt Okulları olarak akademik başarıların yanı sıra bilimsel, sanatsal ve sportif alanlarda da çocuklarımıza bir gelecek açıyoruz. Okul takımlarında oluşan birikim kimi zaman hobi oluyor kimi zaman da profesyonel bir düzeye tırmanıyor. Yönelt, eğitim-öğretimi, sanatı, sporu, bilimsel çalışmaları, yaşamı, felsefeyi iç içe veren bir kurumdur. Yönelt, çocuklarımızı her alanda hayata hazırlayan 33 yıllık koca bir çınar. Gençlerimizi yetiştirmeye onlara umut olmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1005 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.