YÜCELEN’İN BEBEKLERİ PARTİDE BULUŞTU

YÜCELEN’İN BEBEKLERİ PARTİDE BULUŞTU
Açıldığı ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşı karşıya olan Ortaca Özel Yücelen Hastanesi bebeklerini  doğum günü partisinde buluşturdu. 2008...

Açıldığı ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşı karşıya olan Ortaca Özel Yücelen Hastanesi bebeklerini  doğum günü partisinde buluşturdu. 

2008 yılından itibaren Ortaca Özel Yücelen Hastanesinde gözlerini açan tüm bebekler düzenlenen doğum günü partisinde bir araya geldi.  

Aileleriyle birlikte hoşça vakit geçiren 3. yaşlarını kutlayan bebekler, içinde oyun hamurları olan hediye paketlerini büyük bir heyecanla açtı. 

Başhekim Turgay ARTUN, Hastane Müdürü Nazmi Zeybek, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gül Biteker, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Ertürk’ün eşliğinde gerçekleştirilen partide aileleriyle birlikte hoş vakit geçirdi. 

Ortaca Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Turgay Artun “ Çocuklarımız yarınlarımız, bugünün küçükleri yarının büyükleri…Onların sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açtığını görmek, buna şahit olmak, ailelerin sevincini paylaşmak sağlık çalışanları olarak bizlerin gururu. Her yıl yaklaşık olarak 350 bebeğin dünyaya gözlerini açtığı hastanemizde düzenlediğimiz bu etkinliği geleneksel hale getirmeyi  düşünüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 575 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.