Zafer herzaman inananlarındır

Zafer herzaman inananlarındır
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimleri Bülent Karakuş ve ekibinin oluşturduğu Güç Birliği ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı. Mevcut Başkan...

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimleri Bülent Karakuş ve ekibinin oluşturduğu Güç Birliği ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı. Mevcut Başkan Bülent Karakuş’un 17 komiteden 16’sını kazandığı seçimlerde, diğer aday Safa Altaş’ın Gelişim Hareketi sadece 1 komite kazanabildi. 2331 oyun kullanıldığı seçimlerde Karakuş’un mavi listesi 1167 oy aldı, karşı gurup ise 604 oyda kaldı. Altaş kendi oy kullandığı sandıktan çıkamazken, Karakuş oy kullandığı sandıktan rakibine 100 farklık oy farkıyla çıktı.

Uzun bir seçim propaganda döneminin ardından sonucu merakla beklenen Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimleri geçtiğimiz Cumartesi günü MUTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve ekibinin oluşturduğu Güç Birliği ile rakibi Safa Altaş’ın öncülüğündeki Gelişim Hareketinin mücadele ettiği seçimler sonucunda 17 komitenin 16’sını alan Bülent Karakuş’un mavi listesi seçimi kazanan taraf oldu. Safa Altaş’ın beyaz listesi ise, sadece 1 komite kazanabildi.Safa Altaş aday olduğu 8. Komitede sandıktan çıkmayı başaramazken, Karakuş kendisinin aday olduğu 16. Komitede sandıktan 100 oy farkla çıktı.2333 oyun kullanıldığı seçimlerde Bülent Karakuş’un mavi listesi 1513 oy alırken, Safa Altaş’ın beyaz listesi 820 oy alabildi.

Sabah saatlerinde başlayan seçimler sakin bir ortamda gerçekleştirildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı seçimlerde her iki listenin temsilcileri üyelerini kapıda karşılayıp, oy kullanacakları salona taşıdılar.Saat 17.00’yi gösterdiğinde oy kullanma işlemi sona erip sayımlar başlarken. Sandık başına her iki listeden birer kişi görevlendirildi. Büyük bir heyecana sahne olan seçimlerin sonucu açıklandığında salonda büyük bir coşku yaşandı. Seçimi kaybeden Safa Altaş, seçimleri tekrar kazanan Bülent Karakuş’u tebrik etti.MUTSO organ seçimlerini tekrar kazanarak güven tazeleyen Bülent Karakuş, seçimlerin büyük bir olgunluk içerisinde geçtiğini ifade ederek, rakiplerini kutladı. Karakuş, “Seçimlerimizin ülkemize ve Muğla’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 509 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.