Zehir tacirleri tutuklandı

Zehir tacirleri tutuklandı
Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu gözaltına alınan...

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu gözaltına alınan 6 zanlı çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, yaklaşık 6 ay önce Köyceğiz'de başlayan çalışmalarda, M.A. ile İ.D. isimli şahısların Köyceğiz ilçesinde eğlence mekanlarında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları bilgisi alınması zanlılar takibe alındı.

M. A. ve A. D. isimli şahısların B.Ç., M.G. ile Muğla Üniversitesinde öğrenci olan V.P. ve İ.G. isimli şahıslar ile birlikte hareket ederek Köyceğiz'in yanı sıra, Muğla Merkez ile Dalaman ve Ortaca ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları, bu uyuşturucu organizasyonunun özellikle üniversite öğrencilerini ve gençleri hedef aldıkları tespit edildi. 6 ay süre ile takip edilen zanlılara yönelik Savcılıktan alınan izinle Muğla merkez, Köyceğiz, Dalaman ve Ortaca ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, M.A. (30), A.D. (23), B.Ç. (34), M.G. (22), V.P. (25), ve İ.G. (24) yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada, satışa hazır vaziyette 412 gram esrar maddesi, 11 kök Kenevir bitkisi, 108 gram Kenevir tohumu ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Zanlılar yapılan sorgulamalarının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildiler.

Köyceğiz Adliyesinde görülen duruşma sonucu 6 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada zanlıların yakınları, zanlıların mahkemede olduğu süreçte gazetecileri tehdit etti. Gazetecilerden mahkeme çıkışında görüntü almamaları ve fotoğraf çekmemelerini isteyen, sık sık da küfür eden zanlı yakınlarından bir tanesi, gazetecileri saldırmaya çalıştı ancak güvenlik güçleri saldırganı etkisiz hale getirdi. -

Bu haber toplam 510 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.