Zeynep Bebeğin 'ÖZEL' ailesi

Zeynep Bebeğin 'ÖZEL' ailesi
Datça Hava Füze Komutanlığı'nda görevli Astsubay Ahmet Murat Birdane (31) ve eşi Mehtap Birdane (28) Datça yolunda 100 metrelik uçuruma yuvarlanmıştı....

Datça Hava Füze Komutanlığı'nda görevli Astsubay Ahmet Murat Birdane (31) ve eşi Mehtap Birdane (28) Datça yolunda 100 metrelik uçuruma yuvarlanmıştı. Kazada genç çift yaşamını yitirirken, bir yaşındaki kızları Zeynep ise 26 saat sonra jandarma ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılmıştı. Ankara’da Babaannesi Aysel Birdane ile yaşayan Zeynep Bebeğin sağlık durumu gayet iyi. Birçok gazete ve televizyonun röportaj teklifini geri çeviren aile sadece Muğla Gazetesine konuştu. Babaanne Aysel Birdane “ Genel Kurmay Başkanımız ve eşi üç günde bir bizi arıyor. Zeynep hakkında bilgi alıyorlar” dedi.

Özel, özel ilgi göstermişti

Zeynep Bebek Muğla’nın Datça ilçesinde trafik kazasında anne ve babasını kaybetti. 26 saat boyunca soğuk ve yağmur altında ormanlık içinde yaşam savaşı verdi. 26 saat aradan sonra jandarma ve sağlık ekipleri 1 yaşında ki Zeynep Bebeği ağlar bir vaziyette buldu. Marmaris Devlet Hastanesine kaldırılan Zeynep Bebek burada tedavi altına alındı. Zeynep Bebek ile ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'de devreye girdi. Ankara’dan TSK’ya ait içerisinde 4 kişilik ekip olan özel uçak ambulans gönderdi. Zeynep bebek Dalaman Askeri Havaalanından uçakla GATA’ya götürüldü ve tedavisine orada devam edildi.

Sadece Muğla Gazetesine konuştu

Zeynep Bebek GATA’da tamamlanan tedavisinin ardından Babaanne Aysel Birdane ile yaşamaya başladı. Zeynep Bebek ile ilgili olarak birçok gazete ve televizyon röportaj yapmak istedi. Tüm röportaj tekliflerini geri çeviren aile sadece MUĞLA Gazetesine konuştu. Babaanne Aysel Birdane “ Zeynep’in sağlık durumu gayet iyi. O günden bu güne 1 kilo aldı. Uykusunu düzenli uyuyor. İştahı da gayet iyi. Ancak nazar değmesin diye ne kilosunu söylüyoruz ne fotoğraf çekilmesine izin vermiyoruz. Şuan için her hangi bir sıkıntısı yok” dedi.

Genelkurmay Başkanı telefonla arıyor

Babaanne Aysel Birdane “ Genelkurmay Başkanımız Sayın Necdet Özel ve eşi üç günde bir telefonla arıyor. Zeynep’in sağlık durumu ile ilgili bilgi alıyorlar. Ben kendilerine gösterdikleri yakınlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileri Zeynep’in eğitim durumuyla ilgili tüm masrafları karşılayacaklarını söylediler. Asıl önemli olan bizi yalnız bırakmamaları. Ben başta Genelkurmay Başkanımıza, eşine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine bize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yalan haberler bizi üzüyor

Babaanne Aysel Birdane “ Bazı gazetelerde yalan yanlış haberler çıktı. Anneannesi ile babaannesi Zeynep Bebeğin veraseti için karşı karşıya geldiler mahkemelik oldular diye yazdılar. Bu haberler bizi çok üzdü. Dümürlerimizle evlerimizin arası 5 dakikalık mesafede. Asla karşı karşıya gelmemiz gibi bir durum yok. Onlar bize geliyor. Biz onlara gidiyoruz. Sonuçta iki tarafında torunudur. Şunu herkes iyi bilmeli ki bizlerin arasında en küçük bir tartışma bile çıkmadı. Veraset davasında mahkeme ne karar verir bilmem. Verdiği karar da o kadar çok önemli değil. Sonuçta Zeynep hem bizim hem de Anneannesin torunudur. Zeynep’i hep birlikte büyüteceğiz” dedi.

Bu haber toplam 478 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.