Şekerdağ’dan son açıklama

Şekerdağ’dan son açıklama
Muğla İYİ Parti İl Yönetiminin düşürülmesinin ardından İncilay Gezgin Şekerdağ yaptığı açıklamada son kez kapsamlı açıklama yaptığını ifade etti. İncilay Gezgin Şekerdağ, şartların ne olursa olsun haksızlığa...

Muğla İYİ Parti İl Yönetiminin düşürülmesinin ardından İncilay Gezgin Şekerdağ yaptığı açıklamada son kez kapsamlı açıklama yaptığını ifade etti. İncilay Gezgin Şekerdağ, şartların ne olursa olsun haksızlığa boyun eğmediğini ve hukuksuzluğa göz yummadığını dile getirdi.

BERİTAN YÜCEL

Muğla İYİ Parti il yönetiminin düşürülmesinin yankıları sürüyor. Konuya ilişkin son kez kapsamlı bir açıklamada bulunduğunu belirten İncilay Gezgin Şekerdağ, “Hayatım boyunca şartlar ne olursa olsun haksızlığa göz yummadım, hukuksuzluğa olur demedim. Koltuk, makam ve para için kendimden, savunduğum değerlerden asla vazgeçmedim. Azimli ve kararlı bir şekilde ilkesel bir yolda ilerledim. 1980 öncesi siyasi olaylarını ve sonrasındaki tüm zorlukları da bizzat yaşadım.” dedi.

İncilay Gezgin Şekerdağ yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yerdi:

“Saygıdeğer Türk Milleti, umutlarla kurduğumuz, varımızı yoğumuzu, emeğimizi enerjimizi verdiğimiz İYİ Partimiz, zaman içinde yön değiştirmeye başladı. Sn.Yusuf Halaçoğlu, Sn.Özcan Yeniçeri, Sn.Ali Türkşen ve diğer değerli kişilerin istifası ile başlayan süreç son kurultay ile değişimini tamamladı. Bazı ilçe başkanlarına ve il yönetiminden arkadaşlara gidişattan rahatsız olduğumu dile getiriyor, gelişmeleri yakından takip ediyordum. Ciddi bir Covid-19 süreci yaşadım, yaklaşık 2 ay sürdü. Bu süre zarfında biriken işleri tamamladıktan sonra, artık kendimi ait hissetmediğim için partide görevden istifa etmeyi net bir şekilde düşünürken, yakışıksız bir şekilde yönetim düşürüldü.

Muğla’da Sn.Metin Ergun ve Genel Merkez gece boyu çalışmışlar istifalar alınmış, resmi yazışmalar yapılmış. 14 Ocak Perşembe günü sabah henüz ben partiye gitmeden telefon uygulamasından yönetimin dolayısıyla başkanlığımın düştüğü mesajı geldi. Parti sekreteri aradı, kapı kilidinin değiştirilerek (yönetimden bildiğim üç kişi) kapının kilitlendiğini ve kendisinin de partiden çıktığını söyledi. Kira kontratı benim üzerime olan dairenin kilidini değiştirmek kimin aklına geldiyse tebrik etmek gerekiyor. Hem insanlıklarını hem de asıl amaçlarının ne olduğunu apaçık ortaya koymuşlardır.

Bu nedenlerden dolayı, Muğla İYİ Parti İl Başkanlığı kapatılmış, yerine de 'Metin Ergun’u Vekil yapma partisi kurulmuştur' diyorum.

Sözde demokrasi, sözde hukuk, sözde milliyetçilik… Kuruluşunda vaat ettiğimiz tüm kavramlar sadece süslü cümleler kurmak için kullanılıyor; kavramların içi boş ve uygulamada maalesef İYİ Parti sınıfta kalmıştır!”

Bu haber toplam 345 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.