Menteşe’nin 8 mahallesinde elektrik kesintisi!

Menteşe’nin 8 mahallesinde elektrik kesintisi!
 MUHABİR
Muğla’nın Menteşe ilçesinin bazı mahallelerinde 28 Nisan Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak.

Menteşe’nin Muslihittin, Şeyh, Karamehmet, Camikebir, Keramettin, Balibey, Müştakbey, ve Hacırüstem Mahallerine 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 10:00-16:30’da kısıtlı şartlar altında enerji verilecek.

Muğla Valiliği’nce yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü, Muğla İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü'nün ilgi yazısı ile Muğla TM'de 15,8 Kv barayı besleyen 31,5/15,8 kV 10/12,5 MVA TR-C fiderinin teçhizatlarının test çalışmaları için 28.04.2024 tarihinde 10:00/16:30 saatleri arasında Muğla TM' de 15,8 Kv barada kesinti yapılacağı bildirilmiş olup, 15,8 kV baraya tesrten enerji alınmayacaktır.

Çalışma süresince Menteşe İlçesine bağlı Muslihittin, Şeyh, Karamehmet, Camikebir, Keramettin, Balibey, Müştakbey, ve Hacırüstem Mahallerine kısıtlı şartlar altında enerji verilecektir. Ancak kısıt şartların oluşması durumunda belirtilen yerleşim yerlerindeki müşterilerimizde enerji kesintisi uygulanacaktır.

Elektrik verilemeyecek yerleşim merkezlerindeki kendi tesislerinde bakım planlayan ilgililerin güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. Diğer yandan TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması durumunda enerji daha erken verilebileceğinden bu durum ilgililerce dikkate alınmalıdır.”

Bu haber toplam 565 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.