19 Mayıs Gençlik Otobüsü tüm Muğlayı karış karış dolaştı

19 Mayıs Gençlik Otobüsü tüm Muğlayı karış karış dolaştı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları corona virüs dolayısıyla önceki yıllardan farklı kutlandı.Muğla Valiliği tarafından hazırlanan, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen ve 19...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları corona virüs dolayısıyla önceki yıllardan farklı kutlandı.

Muğla Valiliği tarafından hazırlanan, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen ve 19 Mayıs’a özel tasarımla giydirilen Gençlik Otobüsü 17 - 20 Mayıs tarihleri arasında tüm Muğla’yı dolaştı. “19 Mayıs ve Gençlik Haftası” temalı Gençlik Otobüsü sokak ve caddelerde Gençlik Marşları çalarak ve bayrak dağıtımı yapılarak Merkez Menteşe ilçesi dâhil tüm ilçelerde dolaştı ve 19 Mayıs coşkusunu Muğla halkıyla paylaşarak bu yılki programını tamamladı.

“Gençlik Haftası” 15 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 19 Mayıs Gençlik Otobüsü 4 gün boyunca Bodrum’dan Seydikemer’e, Datça’dan Kavaklıdere’ye tüm İlçelerin mahalle ve sokaklarında dolaşarak Bayram coşkusunu Muğla’nın dört bir yanına taşıdı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, 19 Mayıs Çarşamba günü Menteşe ilçesinde dolaşan Gençlik Otobüsü’ne eşlik etti ve Menteşe halkına Türk Bayrağı dağıttı. Gençlik Otobüsüne 7’den 77’ye herkesin ilgisi büyük oldu. Halk, 19 Mayıs Gençlik Otobüsünden çalınan şarkılara sokaklardan, balkonlardan, iş yerlerinden bayraklarla eşlik etti.

Bu haber toplam 379 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.