Ahmet Coşkun: ‘KARŞILANAMAYACAK TALEBİMİZ YOK’

Ahmet Coşkun:     ‘KARŞILANAMAYACAK TALEBİMİZ YOK’
Sezonun en yoğun yaşandığı şu günlerde Marmaris’in turistik Selimiye Mahallesi tüm olumsuzluklara rağmen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye...

Sezonun en yoğun yaşandığı şu günlerde Marmaris’in turistik Selimiye Mahallesi tüm olumsuzluklara rağmen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Mahallenin trafik, alt yapı ve su sıkıntısı devam ederken Selimiye Muhtarı Ahmet Coşkun temel sıkıntıların giderilmesi zaman alacak gibi görünüyor. Ancak, umumi tuvalet sıkıntısı bizleri gerçekten çok zor duruma sokuyor. Zaman zaman istenmeyen görüntülerle karşılaşmak durumunda kalıyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait metruk kullanılmayan bir bina var. Şayet Büyükşehir burayı bize tahsis ederse buranın tadilatını kendimiz gerçekleştirip misafirlerimizin kullanımına sokarak hem mahallemize hem çevremize büyük bir katkı sağlamış olacağız.

Öte yandan Selimiye dışında tüm mahallelerde yerel halkın düğün dernek kuracağı alanlar Marmaris Belediyesi tarafından tahsisi yapıldı. Bizler Selimiye halkı olarak düğünlerimizi boş bulduğumuz alanlarda yapmak durumunda kalıyoruz. Belediyemizin değerli yetkilileri bu konuda bizlere yardımcı olurlarsa tüm Selimiye halkı bir nebze rahata ermiş olacak diye düşünüyorum. Bizim belediyelerimizden taleplerimiz karşılanmayacak şeyler değil. Değerli büyüklerimizin taleplerimizi en kısa zamanda değerlendirmesini mahallem adına rica ediyorum’ dedi.

Bu haber toplam 1059 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.