AKARKEN’DEN MGC BAŞKANI AKBULUT’A ZİYARET

AKARKEN’DEN MGC BAŞKANI AKBULUT’A ZİYARET
Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Başkan Yardımcısı Mevlüt Özdemir ve Belediye Meclis üyesi Erkan Aydın, yeniden Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı seçilen Süleyman Akbulut’u...

Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Başkan Yardımcısı Mevlüt Özdemir ve Belediye Meclis üyesi Erkan Aydın, yeniden Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı seçilen Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan Akbulut’a çalışmalarında başarılar dileyen Güven Akarken, “Akbulut’un göreve seçilmesiyle önümüzdeki süreçte de örnek gazeteciliğinin devam edeceğine inancım tamdır” dedi.

Güven Akarken, Mevlüt Özdemir ve Erkan Aydın hafta sonu yapılan Muğla Gazeteciler Cemiyeti 14’üncü Seçimli Genel Kurulda güven tazeleyerek tekrardan başkan seçilen Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Süleyman Akbulut’un ülkede ve Muğla’da çizgisi ve duruşuyla örnek sayılabilecek gazetecilerden olduğunu söyleyen Başkan Güven Akarken, yerel gazetelere ve kamu kuruluşlarına verdiği destekten dolayı Süleyman Akbulut’a teşekkür etti.

“İLİMİZ VE ÜLKEMİZ ADINA KAZANÇTIR”

Başkan Süleyman Akbulut’a başarılarının devamını dileyen Güven Akarken, “At izinin it izine karıştığı, bulanık havada kendini kurt sanan çakalların üşüştüğü gerek yerelde gerekse ulusalda bu dönemde yüzümüzün akı olan Sayın Süleyman Akbulut’u özellikle kendi üyeleri üzerinde ki ilkeli duruşunun da tescil edilmiş olması adına tebrik ediyorum. Değerimize kendi yerel gazetecilerimize sahip çıkıyor olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Yerel kuruluşlar olarak her zaman arkasındayız ve desteklerimiz yanında. Akbulut’un bu seçimi kazanması ilimiz ve ülkemiz adına kazançtır. Kardeşim Süleyman Akbulut’u canı gönülden tebrik ediyorum. Akbulut’un göreve seçilmesiyle önümüzdeki süreçte de örnek gazeteciliğinin devam edeceğine inancım tamdır. Kendisini tekrardan kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.