Atıcı; “Çiftçimiz dertli, yapacak çok işimiz var”

Atıcı; “Çiftçimiz dertli, yapacak çok işimiz var”
Milaslı çiftçileri zor günlerinde yalnız bırakmak istemediği için MİZO 27. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden aday olduğunu söyleyen ve çiftçinin takdiriyle genel kurulda yeniden başkan seçilen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail...

Milaslı çiftçileri zor günlerinde yalnız bırakmak istemediği için MİZO 27. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden aday olduğunu söyleyen ve çiftçinin takdiriyle genel kurulda yeniden başkan seçilen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, yeni dönem hedefleriyle ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz cuma günü yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Milas Ziraat Odası 27. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Turgut ile beraber, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. MİTSO Lokali’nde düzenlenen kahvaltı toplantıda açıklamalarda bulunan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, toplantıya katılan ve Milas Ziraat Odası’nın faaliyetlerini kamuoyuna duyuran tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Basının önemine dikkat çekerek konuşmasına başlayan Başkan Atıcı, “1 Şubat’ta üyelerimiz yeniden yeşil ışık yaktı, karnemize iyi yazdı ve bize ‘devam et’ dedi. Genel kurulda geride bıraktığımız dönemi ve geleceğe ilişkin neler hedeflediğimizi sizlerle bir kez daha bir araya gelerek, bu hedefleri yeniden sizler aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmak istedik. Basının gözünde biz neyiz, kimiz? Buna bir bakalım istedik. Sizlerin birçoğu benimle birlikte bu sahada, halkı bilgilendirmek adına hep var oldunuz. Doğru ve hızlı bir şekilde, abartmadan veya kendi yorumunuzu habere eklemeden işinizi en iyi şekilde yapmaya çalıştınız. Çalışmalarımızın bölgemize ve tüm Türkiye’ye yayılmasını sağladınız. Bu anlamda Milas basınının ben son derece ehil ve işini doğru bir şekilde, kaliteli gazetecilik yapan insanlardan oluştuğunu görüyor ve sizlere bu anlamda teşekkür ediyorum. Eğer zaten böyle olmasaydı, sadece bir odanın, sektörün, kurumun kaliteli olması, işini en iyi şekilde yapması hem görülmez, hem de çok fazla anlamı olmazdı. Rahatlıkla söylemek gerekir ki ilçemizde topyekün bir birliktelik var.” dedi.

Bu haber toplam 369 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.