Atıcı'dan, Kır'a 'Hoş Geldin' Ziyareti

Atıcı'dan, Kır'a  'Hoş Geldin' Ziyareti
Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, kısa bir süre önce göreve başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır’ı ziyaret etti.Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof....

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, kısa bir süre önce göreve başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır’ı ziyaret etti.

Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır tarafından okul girişinde karşılanan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Yüksekokul Müdürü Kır’a ‘hoş geldiniz’ diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Trabzon ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Zeytincilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Figen Çukur’un da hazır bulunduğu ziyarette, Milas özelinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Oda Başkanı İsmail Atıcı ilçenin tarım ve hayvancılık potansiyeli hakkında detaylı bir bilgi aktarırken, odanın faaliyetleri konusunda da Yüksekokul Müdürü Kır’ı bilgilendirdi.

Gerçekleşen ziyarette özellikle Doç. Dr. Figen Çukur ile Milas’ın zeytinciliğinin dünü, bugünü ve geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Meslek Yüksekokulu ve yeni açılan Veterinerlik Fakültesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır ise, ilçenin çok zengin bir tarihi, doğal güzelliği ve ekonomik kaynakları bulunduğunu belirterek; “Böyle bir ilçede görev yapmak ve yaşamak bir ayrıcalıktır. Bu anlamda kendimi çok şanslı hissediyorum. İnşallah görev yaptığım süreçte ilçenin bilimde de istenilen/hedeflenen noktaya ulaşmasına katkım olur” dedi.

Ziyaretin sonunda Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı; ilçemizin en önemli simgesi olan zeytinyağı ve bal gibi bazı ürünlerden oluşan hediyeleri, Yüksekokul Müdürü Kır’a takdim etti.

Öte yandan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda; 35 akademik ve 21 idari personel ile 1018 normal eğitim, 554 öğrencisinin ise ikinci öğretimde eğitim-öğretimi için mesai harcayacağını söyledi. Yüksekokulda hâlihazırda 6 bölümde eğitim-öğretim verildiğini belirtti.

Bu haber toplam 594 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.