B. Önder Akdenizli: "Türkiye rekoru kıracağız"

B. Önder Akdenizli: "Türkiye rekoru kıracağız"
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle Toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Akdenizli hem vatandaşların taleplerini dinliyor hem de Seydikemer için planladığı projeleri anlatıyor.

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçimlere kısa bir zaman kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Akdenizli seçim çalışmaları kapsamında Yakaköy, Döğer, Hacıosmanlar ve Kayadibi Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ile Cumhur İttifakı Teşkilatı ile mahalle mahalle, sokak sokak seçim ziyaretleri gerçekleştiren Akdenizli, vatandaşlara projelerini anlattı. Büyük küçük herkesin ilgisiyle karşılaşan Akdenizli’ye vatandaşlar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek sözü verdiler.

Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada Seydikemer’i marka bir şehir haline getirebilmek için ekip arkadaşlarıyla birlikte çok çalışacaklarını kaydetti. Akdenizli, Seydikemer’in; Letoon, Tlos, Pınara gibi ören yerleri, Saklıkent Kanyonu, Ören Karanlıkiçi Kanyonu gibi doğal güzellikleri, Karadere, Kumluova Plajları ile Muğla’nın eşsiz güzellikteki ilçelerinden biri olduğuna dikkat çekti. Seydikemer’de Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden kaynaklı bazı sıkıntıların yaşandığına değinen Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’a da destek istedi.

AKDENİZLİ: “65 MAHALLEMİZE ADİL HİZMET SUNACAĞIZ”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti Belediyeciliği ile buluştuğu takdirde Seydikemer’in daha çok gelişeceğini belirten Akdenizli; “Hemşehrilerimizin taleplerini, isteklerini dinliyor, sıkıntılarını biliyoruz. Her gittiğimiz mahallede yaşanan sıkıntılar hemen hemen aynı. Bunların temel nedeni ise Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’den kaynaklanıyor. Seydikemer Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra da 65 mahallemize adil hizmet sunacağız. İnşallah Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni de AK Belediyecilikle buluşturacağız. Hem Seydikemer’de hem de Muğla’da Türkiye rekoru kıracağız” diye konuştu.

AKDENİZLİ:1 NİSAN’DAN İTİBAREN PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”

Seydikemer için planladıkları proje ve hizmetlerden de bahseden Akdenizli; “Seydikemer, her geçen gün büyüyor. İlçe olarak vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız projeler, ilçemizin gelişiminde büyük bir rol oynayacaktır. İlçemize Alışveriş Merkezi Projesi, Orta Refüj Düzenlemesi Projesi, Eşen Çayı Rekreasyon Alanı Projesi, Sanat Kalesi Projesi, Engelsiz Kafe Projesi, Gençlik Merkezi Projesi, Spor Kompleksi, Kitap Kafe Projesi, Kumluova-Karadere Plajı ve Günübirlik Tesisi Projesi, Engelsiz Plaj Projesi, Mesire Alanları Projesi, Patili Dostlar Rehabilitasyon Merkezi ve Mini Hayvanat Bahçesi, Saklıkent Cam Teras Teleferik ve Amfi Tiyatro Projesi, Karavanpark Projesi, Amfi Tiyatro Projesi, Yöresel Ürünler Pazarı Projesi, Kültür Merkezi Projesi, Gasilhane projesi gibi bir çok projemizi hayata geçirmek istiyoruz. 31 Mart Yerel Seçimlerde sandıklardan çıktığımız takdirde bu projelerin hayata geçmesi için 1 Nisan’dan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.