Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Başarılı Polisler Ödüllendirildi
FERDİ YAVUZ- Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 2 Komiser Yardımcısı ve 2 Polis memurunu görevlerinde göstermiş...

FERDİ YAVUZ- Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 2 Komiser Yardımcısı ve 2 Polis memurunu görevlerinde göstermiş oldukları üstün başarı ve gayretlerinden dolayı ödüllendirdi.

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde, polis- vatandaş işbirliğinin en üst seviyelerde bulunmasının yanı sıra, ilçede güvenliğin en üst seviyelerde olması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Menteşe İlçesi’nde, huzur ve güvenin en üst seviyelerde olmasında emeği büyük olan emniyet personeli İlçe Kaymakamı tarafından ödüllendiriliyor. Bu bağlamda son olarak Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iki komiser yardımcısı ve iki polis memuru, görevlerinde göstermiş oldukları üstün başarı ve gayretlerinden dolayı Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından ödüllendirildiler.

Ödül alan Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli için Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın makamında bir tören düzenlendi. Düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi Amir Vekili Çetin Sevici de hazır bulundu. Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız törende yaptığı konuşmada ülkesini en çok sevenlerin, ülkesi için en çok çalışanlar olduğunu hatırlatarak, ödül alan emniyet personeline görevlerinde göstermiş oldukları üstün başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.