BAŞKAN AYKIN’DAN VALİ TAVLI’YA ZİYARET

BAŞKAN AYKIN’DAN VALİ TAVLI’YA ZİYARET
Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Emre Aykın, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle ilk ziyaretini Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya gerçekleştirdi. Bu ziyarette Muğla’nın sorunlarına ve çözümlerine dair fikir alışverişinde...

Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Emre Aykın, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle ilk ziyaretini Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya gerçekleştirdi. Bu ziyarette Muğla’nın sorunlarına ve çözümlerine dair fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

5 Eylül 2021 tarihinde ‘’İktidar İçin Atılım’’ toplantısı ile İl Başkanı seçilen Emre Aykın geçtiğimiz günlerde il yönetim kurulunu topladı.

Görevlendirmelerin yapıldığı il yönetim kurulunda Vatan Partisi Muğla’nın kurmayları belli oldu. Eski İl Başkanı Recep Helvacı’nın da yer aldığı il yönetiminde tecrübeli kadroların yanı sıra genç kadrolar dikkat çekti.

Recep Helvacı, Orhan Çolak, Uğur Kaçar, Serap Sayın, Halil Soyer, Yağız Coşkun, Selen Yılmaz, Güzin Baş, Umut Gör, Mutlu Akseki ve Osman Küçük’ün yer aldığı geniş bir ekip ile İl Başkanı Emre Aykın Muğla siyasetinde belirleyici ve önemli bir noktada yer almak için çalışmalarına başladı.

Emre Aykın, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle ilk ziyaretini Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya gerçekleştirdi. Bu ziyarette Muğla’nın sorunlarına ve çözümlerine dair fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Emre Aykın, görev aldıktan hemen sonra Muğla’nın sorunları için her türlü göreve hazır olduklarını belirtmişti.

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.