Başkan Tokat’tan Cemiyet Ziyareti

Başkan Tokat’tan Cemiyet Ziyareti
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC)  Başkanı Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret ederek, 10 Çalışan Gazeteciler...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC)  Başkanı Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret ederek, 10 Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Tokat, günün anısına MGC Başkanı Akbulut’a plaket takdim etti.

SİNEM KARAKAYA

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, beraberindeki Milas Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, Milas Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ece Gülen ve Mehmet Ateş ile Özel Kalem Müdürü Arda Varol, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret etti.

Başkan Tokat’tan Cemiyet Ziyareti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ise, gazetecilik mesleğinin bir mesafe mesleği olduğunu vurguladı. Başkan Akbulut; “Belediyelerimizin basına olan yaklaşımlarını önemsiyoruz. Gazetecilik mesleğinin kalite çitasını arttırmak ve gerekli farkındalığı sağlamak için görevimizin başındayız. Liyakat ve ilkeli gazetecilik anlayışıyla sektöre yeni isimler kazandırılması hususunu çok değerli buluyor ve bu şiarla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sizlerden gelecek öneri ve eleştirel yaklaşımları da bekliyor, ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Tokat, günün anısına MGC Başkanı Süleyman Akbulut’a plaket takdim etti.

Bu haber toplam 808 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.