Beçin’de yol mağduriyeti

Beçin’de yol mağduriyeti
Milas’a bağlı Beçin Mahallesi’nde vatandaşlar yol mağduriyeti yaşıyor. Aylar önce başlanan yol çalışmaları bir türlü sonlanamazken, hiçbir güvenlik...

Milas’a bağlı Beçin Mahallesi’nde vatandaşlar yol mağduriyeti yaşıyor. Aylar önce başlanan yol çalışmaları bir türlü sonlanamazken, hiçbir güvenlik tedbiri alınmadan yarım bırakılan yol güvenlik tehdidi oluşturuyor. 

Beçin Mahallesi Kıyılama Caddesi Sarnıç Sokak’ta yapımı yarıda kalan yol, vatandaşların tepkisini çekiyor.

Sarnıç Sokak’ta vatandaşların iddiasına göre ihale edilen yol, iş tamamlanmadan yarım bırakıldı. Özel bir yüklenici firmaya ihale edilen yolda yaşanan mağduriyete dikkat çeken vatandaşlar, yolun bir an önce tamamlanmasını ve hizmete kazandırılmasını bekliyor.

Yolun ulaşıma kapalı olduğunu ve güvenlik tedbiri almadan öylece bırakıldığına dikkat çeken vatandaşlar, “Aylar önce sokağımızda, yüklenici firma tarafından yol çalışmaları başladı. Ama çalışmalar bir türlü bitirilemedi. Şu anda da yarım kaldı. Her yer toz, toprak içerisinde, Yolun hepsi kazılmış durumda ve ulaşıma kapandı. Evlerimize gitmek için oldukça zorlanıyoruz. Zaten yol bozuk olduğu için de buradan geçemiyoruz.” dediler.

Çalışmaların bir an önce bitirilmesini ve yolun ulaşıma tekrar açılmasını istediklerini kaydeden vatandaşlar, “Yolumuzun tekrar ulaşıma açılmasını istiyoruz. Çalışmalar sırasında hiçbir güvenlik önlemi alınmadı. Çocuklar, yolda oyun oynuyor. İş makineleri, yol kenarında bırakıldı. Çocuklarımız, bozuk olan yolda sakatlanabilir. Ulaşıma kapalı olduğunu belirten ne bir levha ne de bir işaret var. Can ve mal güvenliğimiz önemsenmiyor. Biz artık bu sorunun çözülmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.