Behçet Saatcı Sessizliğini Bozdu

Behçet Saatcı Sessizliğini Bozdu
SİNEM KARAKAYA- Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, uzun süre Fethiye Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na...

SİNEM KARAKAYA- Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, uzun süre Fethiye Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na 31 Mart yerel seçimlerde bağımsız olarak adaylığını koymuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyelerinde kendisine oy veren personellere baskı yapıldığını iddia ederek hepsini not aldığını belirtti.

Uzun yıllar Fethiye Belediye Başkanlığı yapmasının ardından görevinden ayrılarak 31 Mart yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olan Behçet Saatcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sessizliğini bozdu.

Behçet Saatcı’nın kendisine oy veren personellere baskı yapıldığını belirttiği paylaşımı şu şekilde; “Saygıdeğer Muğlalılar; Son günlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyelerimizde, birçok personel üzerinde uygulanan baskıyı üzüntüyle takip etmekteyim. Ama büyükşehirde, ama ilçe belediyelerinde, tek suçu bize oy vermek ya da ‘özgür bir birey olarak’ sosyal medya vasıtasıyla bizi beğendiğini ifade etmek olan arkadaşlarımızın, karşılaştığı haksız uygulamaların hiç kimse farkında olmadığımızı sanmasın. Yapılan her şeyin notunu alıyor, yetkilileri sorumlu davranmaya davet ediyorum. Bu konuda yıllarca iktidar partisini eleştirenlerin, ‘gücü ele geçirince’ nasıl davrandıklarını görüyoruz. Bunun AKP’si, CHP’si yok. Adamlık, güçlüyken adaletli davranabilmektir”

Öte yandan Behçet Saatcı’nın sözlerini ‘adamlık, güçlüyken adaletli davranabilmektir’ diyerek bitirmesi dikkat çekti. Ayrıca Saatcı, yapılan her şeyi not aldığını da belirtti.

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.