Beldibi Spor Kompleksi İçin Geri Sayım Başladı

Beldibi Spor Kompleksi İçin Geri Sayım Başladı
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne Beldibi'nde tahsis edilen alana 3500 kişilik dev spor kompleksinin yapımı için ilk adım...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne Beldibi'nde tahsis edilen alana 3500 kişilik dev spor kompleksinin yapımı için ilk adım atıldı.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Serkan Öcalmaz yaptığı açıklamada; Beldibi'nde -3500 Kişilik Spor Salonu, Tartan Atletizm Pisti, Suni Çim Yüzeyli Futbol Sahası,1000 Kişilik Seyirci Trübünü, Dörtlü Işıklandırma, Dörtlü Soyunma Odası olan ve yaklaşık maliyeti 41 Milyonluk dev yatırımı Marmaris'e kazandırmak için ihale aşamasında son viraja girdik. Çocuklarımıza spor yaptıracağız. Çocuklarımızın mutlu, sağlıklı ve nitelikli spor yapmaları için imkan sağlamaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimi için sporu çok önemsiyor, sporla iç içe bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Güvenli ve modern ortamlarda spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımız takım ruhunu, paylaşmayı, spor ahlakını ve kültürünü öğrenecekler” dedi.

Öcalmaz, katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığına, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, AK Parti il başkanı Kadem Mete'ye ve emeği geçen milletvekillerimize teşekkürü borç bilirim şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 502 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.