BEŞİKTAŞLI GENÇLERDEN ANLAMLI PROJE

BEŞİKTAŞLI GENÇLERDEN ANLAMLI PROJE
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beşiktaş Taraftar grubu tarafından geleneksel hale getirilen “Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor” sosyal sorumluluk projesinin bu yıl 6.sı yapılacak.  Yılbaşında çocuklara...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beşiktaş Taraftar grubu tarafından geleneksel hale getirilen “Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor” sosyal sorumluluk projesinin bu yıl 6.sı yapılacak.  Yılbaşında çocuklara hediye dağıtacak olan Beşiktaşlı gençler, dışarıdan gelen hediyeleri 27 Aralık’a kadar Kötekli Ödemiş Markette topluyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beşiktaş Taraftar grubu, bu sene de ‘Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor’ sloganıyla çocuklara yılbaşında hediye ve oyuncak dağıtacak. Geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6. yapılacak olan etkinlik için, oyuncuklar ve hediyeler 27 Aralık’a kadar Kötekli Ödemiş Markette toplanacak. Taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini toplayan sosyal sorumluluk projesinde kesinlikle para kabul edilmiyor.

Çocukların yüzünü güldürmeyi amaçlayan Beşiktaşlı gençler, konuyla ilgili şunları söyledi:

“6. Geleneksel sosyal sorumluluk projemiz olan Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor etkinliğimizi bu yılbaşında da gerçekleştireceğiz. Muğla dışından gelecek destekleri 27 Aralık Pazartesi gününe kadar Ödemiş Markette topluyoruz. Para kesinlikle kabul etmiyoruz. Çocuklar için hediye ve oyuncak topluyoruz. Sesimizi ne kadar duyurursak o kadar fazla çocuğa ulaşmış oluruz. Destekleri bekliyoruz. Hediyelerimizi topladıktan sonra kırsalda yaşayan çocuklara zevkle dağıtacağız. Amacımız çocukların yüzünü güldürmek.”

Bu haber toplam 265 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.