BİK’ten 10 Ocak açıklaması

BİK’ten 10 Ocak açıklaması
“Şehirlerimizin moral gücü olan yerel basınımız başta olmak üzere tüm meslek mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”...

“Şehirlerimizin moral gücü olan yerel basınımız başta olmak üzere tüm meslek mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Sinem Karakaya

Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü Mehmet Ali Köseoğlu, yaptığı açıklamayla “10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü’nü kutladı.

İl Müdürü Köseoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Gazeteciliği bir yaşam biçimi haline getiren ve aktif olarak çalışma hayatı içinde yer alan gazetecilerin, hepimizin insanlık alemi olarak ihtiyaç duyduğu değerleri taşıma iradesiyle anlam bulacaktır. Diğer yandan bir kısmı doğasından kaynaklı her türlü zorluğa rağmen; haberi ve haberciliği tıpkı temiz bir su kaynağı gibi kirletmeden, milli ve manevi değerleri gözeterek, ülkemizin gelişmesine katkı sunmak yönünde mesleğin gereklerini yerine getirmeye çalışan gazeteci arkadaşlarımızın mücadelesi de alkışlanmaya değerdir. Şehirlerimizin moral gücü olan yerel basınımız başta olmak üzere tüm meslek mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sorunlarının hafiflediği daha güzel ve adil bir dünyaya katkılarımızın artarak devam etmesini temenni ediyorum.”

Bu haber toplam 783 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.