Bisiklet Federasyonu'ndan teşekkür

Bisiklet Federasyonu'ndan teşekkür
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2020 yılını Patara yılı ilan etmesinin ardından Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2020 yılını Patara yılı ilan etmesinin ardından Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen  Patara 2020 GranfondoUluslarararası Bisiklet Yol Yarışı Sağlık Sponsoru Olan Özel  Fethiye Letoon Hastanesi Baş Hekimi Dr.Kadir Aydoğmuş’u ziyaret eden Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert, Aydoğmuş’a Patara 2020 GranfondoUluslarararası Bisiklet Yol Yarışına destekleri nedeni  Yarış Anı Madalyası ve Beratını takdim etti. Ziyarette Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’te hazır bulundu.

Spor Servisi

Pandeminin getirdiği sıkıntılara rağmen yarışın başarı ile sonuçlanmasında Letoon Hastanesinin verdiği desteğin son derece önemli olduğunu söyleyen Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlker Cömert," Letoon Hastanemizin çok kıymetli Baş Hekimi Dr. Kadir Aydoğmuş  beyfendinin şahsında tüm Letoon Hasetanesi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Letoon Hastanesi yarışın başladığı Kaş’tan itibaren bizlerle beraber oldu. Buda ayrı bir anlam ifade ediyor. Dedi. Letoon Hastanesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Özel  Fethiye Letoon Hastanesi Baş Hekimi Dr.Kadir Aydoğmuş ise  Fethiye ve Seydikmer bölgemiz için son derece önem arz eden böyle bir organizasyona destek vermek bizleri de son derece mutlu etti. Ülkemizin, ilimizin Fethiye ve Seydikemer ilçelerimizin tanıtımına gelişimine katkıda bulunan bu tür organizasyonları her  zaman desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise " Özel Fethiye Letoon Hastanemiz her türlü organizasyonumuzda bizlere verdiği destek son derece önemli kendilerine Türk gençliği adına şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Bu haber toplam 973 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.