Bize Gülmek Lazım 2 Sahnelendi

Bize Gülmek Lazım 2 Sahnelendi
Menteşe Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen tek perdelik “Bize Gülmek Lazım 2” adlı tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Komedi türündeki oyunu izleyenler, 2 saat boyunca kahkahalara...

Menteşe Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen tek perdelik “Bize Gülmek Lazım 2” adlı tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Komedi türündeki oyunu izleyenler, 2 saat boyunca kahkahalara boğuldular.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği4 farklı skeçten oluşan oyunu izlemek için Kültür Merkezini dolduranlar,2 saat boyunca sahnelenen oyunlarla bolca kahkaha attılar. Oyun sonunda izleyenlerin ayakta alkışladığı tiyatroculara teşekkür plaketi ve sertifika takdim eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, tiyatronun bireysel ve toplumsal yaşamdaki önemine dikkat çekerek, “Toplumu geliştiren, bireye bakış açısı kazandıran ve medeni cesaret aşılayan en önemli sanatlardan biri de tiyatrodur.Gülmeye ve düşünmeye çok ihtiyacımız olan şu dönemde, bu tiyatro oyununu sahneleyerek bizi hem güldüren, hemde düşündüren tiyatro topluluğumuza emekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.