"BU PANTOLONLA BU KOLTUĞA OTURAMAZSIN"

"BU PANTOLONLA BU KOLTUĞA OTURAMAZSIN"
BERİTAN YÜCEL--Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir dolmuş şoförünün akşam saatlerinde dolmuşa binen işçiyi kıyafeti kirli olduğu gerekçesiyle koltuğa oturtmak istememesi tepkilere neden oldu.Dolmuş şoförünün işçiye “Sen...

BERİTAN YÜCEL--Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir dolmuş şoförünün akşam saatlerinde dolmuşa binen işçiyi kıyafeti kirli olduğu gerekçesiyle koltuğa oturtmak istememesi tepkilere neden oldu.

Dolmuş şoförünün işçiye “Sen bu elbiseyle, bu pantolonla bu koltuğa oturamazsın" dediği görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Dolmuşta bulunan vatandaşlardan birinin olay anını kameraya kaydetmesine dolmuş şoförü tepki göstererek, "Beni neden çekiyorsun? Geldiğin zaman bu koltuk kirli dediğin zaman beni şikayet ediyorsun ama. Görüyor musun durduk yere savaş çıkardılar arabanın içinde. Sen neden çekiyorsun? İndiririm aşağıya giderim polise. Sen habersiz video çekemezsin. Ayıp ya. Bana meydan okuma bak. Bana meydan okuyamazsın. O videoyu siler misin? Bende gitmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 431 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.