Büyükşehir’den sağlık çalışanlarına ücretsiz servis

Büyükşehir’den sağlık çalışanlarına ücretsiz servis
Muğla Büyükşehir Belediyesi Corona virüs salgısı tedbirleri arasında Muğla il genelinde sağlık çalışanları için ücretsiz servisi hayata geçirdi....

Muğla Büyükşehir Belediyesi Corona virüs salgısı tedbirleri arasında Muğla il genelinde sağlık çalışanları için ücretsiz servisi hayata geçirdi. 11 ilçede 12 otobüs sağlık çalışanlarına tahsis edildi. Servislerle bugüne kadar 577 sağlık çalışanı taşındı.

Corona virüs salgını ile mücadele de büyük özveri de bulunan sağlık çalışanlarına destek amaçlı Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sağlık çalışanlarının ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servisleri hayata geçirdi. 11 ilçede 12 otobüs sağlık çalışanlarına tahsis edildi. Servislerle bugüne kadar 577 sağlık çalışanı taşındı.

Büyükşehir’den sağlık çalışanlarına ücretsiz servis

Sağlık çalışanlarına minnettarız diyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; “Sağlık çalışanlarımızın tümüne teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum. Sağlık çalışanlarımız bire bir konun içerisindeler bu süreçte de bizim onlara destek olabileceğimiz ne varsa onu yapmaya çalışıyoruz. İlk görevimizi onların daha sağlıklı ortamda hastaneye ve evlerine ulaştırmak olduğunu tespit ettik. Hastane olan bütün ilçelerimizde bu sağlık çalışanlarımıza özel sadece onların olacağı ücretsiz servis çıkardık” dedi.

Bu haber toplam 490 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.