CHP; “Alim Karaca” İle İktidara Yürüyor

CHP; “Alim Karaca”  İle İktidara Yürüyor
Fethiye siyasetinin önde gelen başarılı isimlerinden Fethiye halkının beklediği aday Alim Karaca; CHP Fethiye Belediye Başkan adaylığını yoğun bir katılımla ilan ederek, seçim çalışmalarını başlattı. CHP Fethiye İlçe...

Fethiye siyasetinin önde gelen başarılı isimlerinden Fethiye halkının beklediği aday Alim Karaca; CHP Fethiye Belediye Başkan adaylığını yoğun bir katılımla ilan ederek, seçim çalışmalarını başlattı. CHP Fethiye İlçe merkezinde düzenlenen aday açıklaması etkinliğine binlerce vatandaş katıldı. İzdihamın yaşandığı CHP parti merkezi doldu, taştı. Parti merkezine giremeyen vatandaşlar parti binasının önünde yoğun bir kalabalık oluşturdular. Atatürk Caddesi neredeyse araç trafiğine kapandı. CHP Fethiye parti merkezinde konuşmasını tamamlayan Alim Karaca; CHP Muğla Milletvekilleri, CHP Muğla İl yönetimi, CHP Fethiye ilçe yönetimi ve partililer ile birlikte Atatürk caddesinden Cumhuriyet meydanı Atatürk anıtına kadar iktidar yürüyüşüne geçti. “Başkan Alim Karaca, Alim Başkan” sloganlarıyla yürüyüşe geçen CHP’liler; Fethiye Belediye binasının önünden geçerek Cumhuriyet Meydanına geldiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Alim Karaca; kısa bir konuşma yaparak “CHP’li Belediyelerin olduğu yerlerde mutluluk endeksi ölçüldüğü zaman en üst seviyede çıkıyor. Fethiye’de mutlu bir şehir olacaktır” dedi.

“20 Yıllık Tahakküm Döneminin Artık Sonuna Gelindi”

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca büyük bir sevgi seli ile parti merkezine geldi. Aday açıklaması etkinliğine; CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla İl başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Fethiye İlçe başkanı Ali Özgür Kullukçu ve ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, CHP Muğla eski milletvekillerinden Sami Gökmen ve Ömer Süha Aldan ile Ali Cumhur Yaka, CHP Seydikemer Belediye başkan adayı İbrahim Ertürk, CHP Seydikemer, Seki ve CHP Kaş yönetimleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldılar. Aday açıklaması etkinliğinin ilk konuşmasını CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu yaptı. “Fethiye’deki 20 yıllık tahakküm döneminin artık sonuna gelindiği” söyleyen Kullukçu “25 yıllık özlemin bitmesine sayılı günler kaldı. Herkes Fethiye’de CHP’nin gücünü görecektir. Sadece Fethiye değil Muğla’nın 13 ilçesini ve Büyük Şehirde partimizi iktidara taşıyacağız. Partimizin Fethiye Belediye başkanı adayını belirleme sürecinde gerçekten çok büyük mücadeleler verdik. Bu mücadelede bizlere destek olan İl başkanımız, milletvekillerimiz ve partililerimize çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde var gücümüzle büyük bir çalışma ve mücadele ile adayımız Alim Karaca’yı Fethiye Belediye başkanı yapacağız. Yine aynı şekilde adayımız Sayın Dr. Osman Gürün’ü büyük şehir belediye başkanı yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.