CHP “HAYIR”lı çalışmalara devam ediyor

CHP “HAYIR”lı çalışmalara devam ediyor
“Hayır” kampanyasına başlandığı günden bugüne kadar CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve ekibi gece gündüz demeden mahalle mahalle,...

“Hayır” kampanyasına başlandığı günden bugüne kadar CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve ekibi gece gündüz demeden mahalle mahalle, ev ev dolaşarak “Hayır’ı vatandaşa anlatıyor. Seçime kadar böyle devam edeceklerini söyleyen başkan Kullukçu çok umutlu olduğunu dile getirdi.

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu öncesi vatandaşlara neden “Hayır” oyu vermeleri gerektiğini mahalle mahalle, ev ev gezerek ekibiyle birlikte anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Ali Özgür Kullukçu ve ekibi Fethiye’den “Hayır” oyu çıkarmak için var güçleri ile çalışıyorlar. Son olarak hafta sonu iki gün CHP Muğla Milletvekili ile ilçenin değişik mahallelerinde çalışmalar sergileyen İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, çalışmalardan memnun olduğunu ve halkın bilinçli olduğunu belirtti. Referandum süreci ile ilgili neden hayır verilmesi gerektiğini ve memleketimize, milletimize, ülkemize nasıl sahip çıkmamız konusunda gereken bilgilendirmeyi ve aydınlatmayı yapıyoruz diyen İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “ Gittiğimiz her yerde olduğu gibi burada da vatandaşlarımızın gözlerinde “Hayır” kararlılığını seziyoruz. Bu bakımdan bu durum bizler için çok mutluluk verici. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ve Cumhuriyet Halk Partisinin dışında yine de “Hayır” için bu referandum sürecinde çalışan, ülkemiz ve milletimiz için çalışan arkadaşlarımız olarak büyük bir memnuniyet duyduk. Fethiye’nin kararlılığının 16 Nisan da sandıklarda kendini göstereceğine yürekten inanıyoruz. Bu noktada da tüm çalışmalarımız tam hızıyla devam ediyor. Gittiğimiz her yerde ülkemize, vatanımıza ve milletimize neden sahip çıkmamız gerektiğini anlatıyoruz. Bu ülkeyi kolay kazanmadık” ifadelerini kullandı. (Sinan Boyacı)

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.