Civelek muhtarlarla buluştu

Civelek muhtarlarla buluştu
Muğla Valisi Esengül Civelek Fethiye’deki muhtarlarla bir araya geldi.  Mahalle muhtarlarının talep ve ihtiyaçlarını görüşmek ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere toplantılar gerçekleştirilen Muğla Valisi Esengül Civelek...

Muğla Valisi Esengül Civelek Fethiye’deki muhtarlarla bir araya geldi.  Mahalle muhtarlarının talep ve ihtiyaçlarını görüşmek ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere toplantılar gerçekleştirilen Muğla Valisi Esengül Civelek bu kapsamda Fethiye’de mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Fethiye Devlet Su İşleri Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci, il ve ilçe kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Vatandaşlara hızlı, kaliteli, etkin ve verimli kamu hizmeti sunabilmek için hep birlikte iş birliği, güç birliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Vali Civelek, “Vatandaşlarımızın yaşam memnuniyetini, huzurunu, güvenliğini, yaşam şartlarının iyileştirilmesini, refah seviyelerinin yükseltilmesini önemsediğimiz için bugün kamu birim amirlerimizle birlikte siz değerli muhtarlarımızın ihtiyaçlarını tespit edecek ve hep birlikte sorunlarınıza çözüm üreteceğiz.“ diye konuştu.

Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak, istek, öneri ve taleplerini dile getirdiler. Vali Civelek muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Bu haber toplam 429 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.