Çomakdağ Mahallesinde Parke Çalışmaları Tamamlandı

Çomakdağ Mahallesinde Parke Çalışmaları Tamamlandı
Milas Belediyesinin kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Çomakdağ-Kızılağaç mahallesinin sokak ve yollarına 1,550 metrekare kilit parke döşeyen ekipler benzer çalışmaların diğer mahallelerde...

Milas Belediyesinin kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çomakdağ-Kızılağaç mahallesinin sokak ve yollarına 1,550 metrekare kilit parke döşeyen ekipler benzer çalışmaların diğer mahallelerde de devem edeceğini belirtti.

Mahallelerdeki parke ve asfalt yol yapımımı ile  vatandaşların istek ve taleplerine yönelik çalışmalarını sürdüren Milas      Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çomakdağ-Kızılağaç mahallesindeki sokak ve yollarda 1.550 metrekarelik parke döşeme işini tamamladı. Zamanla bozulan parkelerin yenilenmesini sağlayan ekipler, ilçedeki tüm mahallelerde bu çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.

Belirlenen  plan dâhilinde sıra ile kırsal mahallelerde   birden fazla ekiple bir çok alanda çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş planları dahilinde tamamladıkları yerlerin ardından, farklı mahallelerdeki çalışmalarını yürütüyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  “İlçemizin genelindeki tüm mahallelerde  öncelik sırasına göre kilit parke döşemesi ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalarımızın ardından kırsal mahallelerimizde  eski, bakımsız ya da çamurlu yol kalmayacak” dedi.

Bu haber toplam 460 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.