Dağdaki ayna kırıkları şüphe uyandırdı

Dağdaki ayna kırıkları şüphe uyandırdı
Milaslı avcılar, dağlık alanda kurumuş çam yapraklarının bulunduğu noktalara çok sayıda ayna kırığı yerleştirildiğini tespit etti. İlginç durum,...

Milaslı avcılar, dağlık alanda kurumuş çam yapraklarının bulunduğu noktalara çok sayıda ayna kırığı yerleştirildiğini tespit etti. İlginç durum, akıllara yangın sabotajı ihtimalini getirdi.

Milaslı bir grup avcı, geçtiğimiz günlerde Milas Akdağ bölgesinde mantar toplamak için dağlık alanda yürüyüşe çıktı. Avcılar bir süre sonra mantar ararken karşılaştıkları manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Dağdaki ayna kırıkları şüphe uyandırdı

Çok sayıda ayna kırığının kurumuş çam yaprakları arasına konulduğunu fark eden avcılar, karşılaştıkları durumu Milas Avcılar Derneği Başkanı Mustafa Özkan’a iletti.

“BU RESMEN VATAN HAİNLİĞİDİR”

Avcıların karşılaştığı durumu değerlendiren Milas Avcılar Derneği Başkanı Mustafa Özkan, “Bu resmen vatan hainliğidir. Güvenlik güçlerimizin bu konuyla ilgili inceleme yapmasında fayda olduğunu düşünüyorum. Bu konuda gerekeni yapan doğa dostu avcılarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu haber toplam 1979 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.