Daha Büyük Yatırımlara İmza Atacağız

Daha Büyük Yatırımlara İmza Atacağız
Milas Süt Üreticileri Birliği tarafından ilçemizde geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan ‘Birliğim Gıda, Kasap ve Şarküteri’ için resmi açılış töreni düzenlendi…Hacıilyas Mahallesi, Gümüşkesen Caddesi’nde...

Milas Süt Üreticileri Birliği tarafından ilçemizde geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan ‘Birliğim Gıda, Kasap ve Şarküteri’ için resmi açılış töreni düzenlendi…

Hacıilyas Mahallesi, Gümüşkesen Caddesi’nde yer alan ‘Birliğim Gıda, Kasap ve Şarküteri’nin açılış törenine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Eski CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, birlik üyeleri ve kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Milas Kaymakamı Eren Arslan, “Milas Süt Birliği’nin çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. İnşallah Milas için daha da güzel çalışmalara imza atacaklar. Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri’nin tüm halkımıza ve birlik üyesi üreticilere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Arslan’ın ardından katılımcılara şarküteri hakkında bilgi aktaran Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin ise, “Üreticimize üretim aşamasında hizmetlerimiz devam ediyor. Bizim amacımız burada tüketiciye hizmet etmek. Tüketicimiz hem ucuz hem de kaliteli ürünü temin edemiyordu, sağlıklı çiğ süt temin etme konusunda sıkıntılar yaşıyordu. Bu doğrultuda özellikle et ve süt konusunda adımlar attık. Biz Bakanlıktan onaylı, hastalıklardan ari belgeli, hiçbir işlem görmemiş ve havayla temas etmemiş, memeden tanka aktırılarak 4 dereceye soğutulan sütleri tüketiciye ulaştırıyoruz. Bizim misyonumuz kar yapmak değil, hem üretici hem de tüketiciyi korumak. Burası bizim için bir ilkti. İnşallah çevre yolunda da benzer hizmet alanlarının açılışını yapacağız. Ardından da birçok ilçede yatırımlarımız olacak” dedi.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik duruma da değinen Başkan Gezgin, “Üretimin ve tüketimin her aşamasında şuanda zor günler yaşanıyor. Birlik olarak biz bu aşamada yatırımımızla ülkemiz ekonomisi için de önemli bir adım attığımızı düşünüyoruz. Yerel üreticilerimize, yerel üreticilerin oluşumlarına ekonomik açıdan öncülük ettiğimizi düşünüyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde ülke olarak daha iyi günler göreceğiz ve biz Süt Birliği olarak daha büyük yatırımlara imza atacağız” dedi.

Başkan Gezgin, yaptığı bilgilendirmenin ardından Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri de yer alan ve çiğ süt satışında kullanılan Süt Matik’in tanıtımını yaptı. Açılış töreni, halk oyunları gösterisi ve ikramlar ile son buldu.

Bu haber toplam 533 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.