Demirel’den 30 Ağustos mesajı

Demirel’den 30 Ağustos mesajı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel bir mesaj yayımladı. Demirel mesajında, “Ülkücü Türk gençliği...

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel bir mesaj yayımladı. Demirel mesajında, “Ülkücü Türk gençliği bu toprakların mihenk taşı olmaya devam edecektir” dedi.

Aziz atalarımızın düşmana karşı verdiği kararlı mücadelesi ve vatanı için hiç düşünmeden canlarını ortaya koyması Türk Milletinin örnek alması gereken asil bir ruh hali olduğunu ifade eden Başkan Demirel’in mesajı şu şekilde:

“Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde; Kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, 30 Ağustos Zaferi ile tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm Dünyaya kabul ettirmiştir. 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin kendi topraklarında asla yenilemeyeceğinin tüm dünyaya ilanı olmuştur. Dün ve Bugün dökülen şehit kanlarının, çekilen çilelerin, bizim daha rahat ve huzurlu olmamız için yapılan fedakârlıklar olduğu unutulmamalıdır. Kanlarımızla suladığımız vatan topraklarımıza ve rengini şühedamızın kanından alan bayrağımıza göz diken sömürgeci güçler, 30 Ağustos’ta Türk Milletinin doruklara ulaşan iman ve karşılıksız vatan sevgisi karşında çaresiz kalmışlardır. Türk milletinin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun bölünüp parçalanmasına asla müsaade etmeyeceklerini tüm dünyaya bir kez daha göstermişlerdir. Geçmişte her türlü badireleri birlikte atlatan milletimizin bugünde acısı bir, sevinci bir ve ülküsü birdir. Millet olarak bu birlik ve beraberlik duygusu içinde üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Şunu herkes bilmelidir ki bu topraklarda Müslüman Türk Milletini yok etmek isteyenler her zaman hüsrana uğrayacaktır. Kutlu ceddimizin tam bağımsızlık ruhu hala yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Bu bağımsızlık aşkının ruh bulduğu Asil Türk Milleti hiçbir prangayı kabul etmeyecek ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ ruhunu yaşatmaya devam edecektir. Milliyetçi-Ülkücü Türk gençliği bu kutsal toprakların mihenk taşı olarak vatan topraklarının yılmaz bekçileri olmuştur. Ve olmaya da devam edecektir. Milletimiz bundan bir an olsun bile şüphe duymamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Manevi huzurlarında, aziz milletimizin ve bütün kahramanlarımızın mukaddes hatıralarını yâd ediyor, en derin hürmetlerimle Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum.”

Bu haber toplam 599 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.