DOLANDIRICILAR DENİZLİ’DE YAKALANDI

DOLANDIRICILAR DENİZLİ’DE YAKALANDI
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ali Rıza Y. isimli şahıs, yaklaşık 700 bin TL’yi 530 bin Sterlin ile değiştirmek isterken dolandırıldı.Olay Muğla’nın Menteşe ilçesi Gülağzı mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ali Rıza Y. isimli şahıs, yaklaşık 700 bin TL’yi 530 bin Sterlin ile değiştirmek isterken dolandırıldı.

Olay Muğla’nın Menteşe ilçesi Gülağzı mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli’de ikamet eden Ali Rıza Y. isimli şahıs kendisinde bulunan 700 bin TL’yi telefon ile görüştüğü şahısta bulunan 350 bin Sterlin ile değiştirmek için anlaşarak Gülağzı mahallesine geldi. Ali Rıza Y. Yanına gelen şahıslara 700 bin TL’yi verdi ve şahıslar Sterlinleri getirmek için paralar ile birlikte yanından ayrıldı. Bir süre anlaştığı şahsı bekleyen Ali Rıza Y. şahsın gelmemesi üzerine Menteşe Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı’na giderek suç duyurusunda bulundu. Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından şüphelilerin tespiti ve yakalanması için soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, S.T, Ş.T.,S.S. ve M.U. isimli şüpheliler Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yakalandı.

Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bu haber toplam 326 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.