Düşesin yatının kirası 455 bin Euro

Düşesin yatının kirası 455 bin Euro
İngiltere Prensi Charles’ın eşi Cornvall Düşesi Camilla dün sabah saatlerinde Bodrum’a geldi. Akrabaları ve yakın dostlarından oluşan 6 kişiyle Bodrum’a...

İngiltere Prensi Charles’ın eşi Cornvall Düşesi Camilla dün sabah saatlerinde Bodrum’a geldi. Akrabaları ve yakın dostlarından oluşan 6 kişiyle Bodrum’a gelen Camilla75 metreuzunluğundaki 'Leander G' isimli lüks yatla mavi yolculuğa çıktı. Düşeşin mavi tur için kiraladığı lüks yatın haftalık kirası 455 bin Euro. Düşeş ve dostlarının 10 gün boyunca Bodrum’dan Fethiye’ye kadar mavi yolculuk yapacağı öğrenildi.

Özel jetle geldi

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Muğla ünlü isimleri ağırlıyor. İngiltere Prensi Charles’ın ikinci eşi olan Cornvall Düşesi Camilla İngiltere Kraliyet Havayolları'na ait özel jet Milas-Bodrum Havalimanı'na indi. Düşeş Camilla’nın yanında Lady Fiona Landsdowne, Pierre Von Westenholz, Jane Von Westenholz ile sanatçı Amanda Ward olduğu öğrenildi.

Yüzen sarayla denize açıldı

Düşes Camilla ve yanındakiler, Bodrum'a yakın koyları gezdi, ardından da iki gün önce Kara Ada açıklarına demirleyen75 metreuzunluğunda, yüzen bir sarayı andıran ve haftalık kirası 455 bin Euro olan 'Leander G' isimli yata geçti. Helikopteri, yüzme havuzu, her türlü su sporları yapma olanağı, sinema salonu bulunan motor yata binen Düşes Camilla ve yakınları mavi yolculuk için Gökova körfezine açıldı. İngiltere Prensi Charles'ın da bir süre sonra Türkiye'ye gelerek geziye katılacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 539 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.