Ege Yıldızları’nın En Küçük Golcüsü: Nilay Nur Öztürk

Ege Yıldızları’nın En Küçük Golcüsü: Nilay Nur Öztürk
Ege Yıldızlar Gençlik Spor Kulübü’nün en küçük oyuncusu Nilay Nur Öztürk, 2019-2020 sezonunu attığı 20 gol ile U14 takımının en golcü oyuncusu...

Ege Yıldızlar Gençlik Spor Kulübü’nün en küçük oyuncusu Nilay Nur Öztürk, 2019-2020 sezonunu attığı 20 gol ile U14 takımının en golcü oyuncusu olarak tamamladı.

Sinem Korkmaz

2008 doğumlu Ege Yıldızlar Gençlik Spor Kulübü’nün en küçük oyuncusu Nilay Nur Öztürk, 2019-2020 sezonunu 20 gol ile U14 takımının en golcü oyuncusu olarak tamamladı. Antrenör Serkan Şen’in yetenek taraması testlerinde keşfettiği sporcular arasında yer alan Öztürk’ün U14 ve U16 takımlarında Türkiye 2’nciliği bulunuyor. 2019 ve 2020 sezonunda Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübünde U12, U14 ve U16 takımlarında forma giyen başarılı sporcunun en büyük hedefi Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü A takımına girip Süper Lig’de oynamak ve milli takıma seçilmek.

Evden antrenmanlara yürüyerek geldiğini söyleyen Nilay Nur Öztürk, “ evim Kızıldağ’da. Merkeze 45 dakikada yürüyerek geliyorum. Okul zamanları evden yürüyerek okuluma geliyorum. Menteşe Belediyesi’nin verdiği öğlen yemeği desteğiyle belediyenin yemekhanesinde yemeğini yiyorum. Okuldan sonrada antrenman sahasına geliyorum, antrenmandan sonra da tekrardan yürüyerek evine gidiyorum. Havanın yağışlı, soğuk olduğu günlerde ve yorgun olduğum günlerde Serkan Şen hocam arabasıyla eve bırakıyor. Hedefim, Ege Yıldızları’nda A takımına girip Süper Ligde oynamak ve milli takıma seçilmek. Birde hokey sopası alma hayalim var. Kendime güzel bir hokey sopası almak için bazı akşamlar annemin çalıştığı yere giderek ona yardım ediyorum. Bu şekilde para biriktiriyorum.

“NİLAY SAYESİNDE ÇOK MAÇ KAZANDIK”

Nilay’ın takımın hırslı oyuncuları arasında yer aldığını söyleyen antrenör Serkan Şen, “Nilay Nur Öztürk, takımın en hırslı oyuncuları arasında yer alıyor. Takımı ateşleyici güce de sahip. Bu sezon Nilay sayesinde çok maç kazandık. Böyle giderse Nilay hedeflerine ulaşacaktır” dedi.

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.