Emniyetten Kan Bağışı Kampanyası

Emniyetten Kan Bağışı Kampanyası
Muğla Emniyet Müdürlüğü Muğla İl Merkezi ve İlçelerinde 05 Kasım ile 09 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kan bağışı kampanyası düzenledi.Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube...

Muğla Emniyet Müdürlüğü Muğla İl Merkezi ve İlçelerinde 05 Kasım ile 09 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kan bağışı kampanyası düzenledi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanlığı ile ortaklaşa  ''Kan Ver Hayat Ver'' sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Muğla İli ve İlçelerinde bugüne kadar düzenlenen kan bağışlarının en kapsamlısının olmasının beklendiği kan Bağışı kampanyası 05 Kasım 2018 Günü Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ana binasında İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Akçalı ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz'ın katılımıyla başladı.

Kan bağışı kampanyasında Muğla Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin yanısıra çok sayıda vatandaşın da gönüllü olarak kan bağışında bulunmaları görevliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkan ve üyelerinin de bu anlamlı kampanyada Muğla Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Muğla Şubesi personellerini yalnız bırakmaması gözlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.