Esnaf Odasından “Motor Eğitim Merkezi”

Esnaf Odasından “Motor Eğitim Merkezi”
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası eğitime destek olmaya devam ediyor. FESO Mesleki Eğitim Merkezini 2010 yılında ilçe milli eğitime kazandıran Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası şimdi de; okula ek bina ve tesis yapıyor.Geçtiğimiz...

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası eğitime destek olmaya devam ediyor. FESO Mesleki Eğitim Merkezini 2010 yılında ilçe milli eğitime kazandıran Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası şimdi de; okula ek bina ve tesis yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde ek bina inşaatını ziyaret eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir ile yönetim kurulu üyeleri inşaat ile ilgili bilgi alıp, incelemede bulundular. Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde açılması planlanan ek bina ve tesiste öğrencilere uygulamalı motor eğitimi verilecek. Muğla ilinde eğitime destek olan ve okul yapan tek odayız diyen Başkan Soydemir açıklamasında “Fethiyeli esnaflarımız ve sanatkarlarımızdan aldığımız birikimler ile 2010 yılında Fethiye'mize kazandırdığımız Mesleki Eğitim Merkezimize ek bina ve tesis yapmaktayız. Yine bölgemizde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Fethiye ve Seydikemer sanayilerine otomotiv sektöründe teknik eleman yetiştirecek olan Motor Eğitim Merkezimizi Fethiye'mize kazandıracağız. Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde hizmete girmesi planlanan Motor Eğitim Merkezimizde teknik eleman yetiştireceğiz. Sanayimizin ihtiyacı olan motor teknik elemanları ve geleceğin motor ustaları burada yetişecek. Sadece ilçemizin değil ülkemizin vasıflı ve teknik elemana ihtiyacı var. Motor Eğitim Merkezimizin bütün inşaat ve ekipmanları odamız tarafından karşılanmaktadır. Motor Eğitim Merkezi Fethiye'deki tüm esnaflarımızın ve sanatkarlarımızın eseridir. Tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir ile yönetim kurulu üyeleri okul idaresi ile birlikte Motor Eğitim Merkezinin inşaatında incelemede bulundular.

Bu haber toplam 383 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.