Fethiye’den Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası

Fethiye’den Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası
Fethiye Belediyesi'nin deprem bölgesi için başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeler Elazığ'a gönderilecek.Aykut KurtMerkez üssü...

Fethiye Belediyesi'nin deprem bölgesi için başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeler Elazığ'a gönderilecek.

Aykut Kurt

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem sonrası Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın talimatıyla Fethiye Belediyesi yardım kampanyası başlattı.

Fethiye Belediyesi'nin deprem bölgesine başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeler Elazığ'a gönderilecek.

Fethiye Belediyesi hazırlanan yardım aracında, battaniye, kuru bakliyat, kışlık kıyafetler, temizlik ve hijyen malzemeleri gibi birçok ürün bulunuyor.

Elazığ'daki vatandaşlara yardım etmek isteyen Fethiyeliler, yardımlarını Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi ve Günlükbaşı'ndaki Dükkan Senin Mağazasına getirmesi gerekecek.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Elazığ'da gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Geçmişte büyük depremler yaşamış bir şehir olarak depremden etkilenen tüm yurttaşlarımızın acısını paylaşıyoruz.Yardım kampanyamızdan topladığımız tüm ürünleri Elazığ'a götüreceğiz. Akut bu konuda hazır. Gerekli görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Bu yardımlar Elazığ'lı kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa merhem olur. İnşallah bundan böyle bir daha böyle acılar yaşamayız” dedi.

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.