Fidanlar Afrin şehitleri için dikildi

Fidanlar Afrin şehitleri için dikildi
Milas’a bağlı Akkovanlık Mahallesi’nde protokol, mahalleli ve çocukların katılımıyla Afrin şehitleri anısına fidan dikimi gerçekleştirildi. Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri Anma Ormanı’nda yer alan fidanlara da şehirlerin...

Milas’a bağlı Akkovanlık Mahallesi’nde protokol, mahalleli ve çocukların katılımıyla Afrin şehitleri anısına fidan dikimi gerçekleştirildi. Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri Anma Ormanı’nda yer alan fidanlara da şehirlerin ismi verildi.

Milas’a bağlı Akkovanlık Mahallesi’nde oluşturulan Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri Anma Ormanı fidan dikimi etkinliğine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Orman İşletme Müdürü Çetin Akkaya ve müdürlük görevlileri, Akkovanlık Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldız, Çallı Mahalle Muhtarı Durmuş Kara, Ortaköy İlk/Orta Okul Müdürü Abdullah Turhan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Protokol ve öğrencilerin fidanlarını dikmeleri ve sulamalarından sonra fidanlara Zeytin Dalı Harekatı Şehitlerimizin isimleri verildi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bu haber toplam 633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.