Gençlik Merkezi yaşlıları unutmadı

Gençlik Merkezi yaşlıları unutmadı
1 Ekim Dünya yaşlılar gününde Muğla Gençlik Merkezi Müzik topluluğu Muğla Huzurevinde kalmakta olan yaşlıları eğlendirdi.Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer...

1 Ekim Dünya yaşlılar gününde Muğla Gençlik Merkezi Müzik topluluğu Muğla Huzurevinde kalmakta olan yaşlıları eğlendirdi.

Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde pandemi kurallarına göre sosyal mesafeli yapılan mini konserde huzurevinde kalmakta olan yaşlılar gönüllerince eğlendi.

Muğla Huzurevi Bahçesinde Sosyal Mesafe kuralı başta olmak üzere pandemi kurallarına uygun olarak Düzenlenen 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Programına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcıları Osman Toprakçı ve Kudret Gültaş, Huzurevi Müdürü Bahar Ünlü, Huzurevi Müdür Yardımcısı Beyhan Güler, Huzurevi Personeli ve yaşlıları ile Muğla Gençlik Merkezi Müzik gurubu katıldı.

Dünden bugüne kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren kıymetli büyüklerimiz için özel bir anlam ifade eden “Dünya Yaşlılar Günü”nü her ne kadar Coronavirüs nedeniyle kısıtlanmış olsa da heyecan ve mutlulukla idrak edildiğini söyleyen Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bahar Ünlü “ Yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları aramak ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görevdir saygıdeğer büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü en kalbi duygularla kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı ömürler diliyor, ellerinden hürmetle öpüyorum. Bu anlamlı günde bizlere verdikleri destekten dolayı Muğla Gençlik Merkezi Müdürlüğüne ve Müzik gurubuna teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dünya Yaşlılar Gününde gönüllü gençlerle birlikle sosyal mesafeli mini konser vermekten mutlu olduklarını belirten Muğla Gençlik Merkezi Gençlik Lideri İbrahim Ertaş “Gençlerimizle birlikte her zaman yaşlılarımızın yanındayız Saygıdeğer büyüklerimizin Dünya yaşlılar gününü hep birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

İl Müdür Yardımcıları Osman Toprakçı ve Kudret Gültaş ile birlikte pasta kesen yaşlılar Muğla Gençlik Merkezi Müzik gurubunun canlı müziği ile gönüllerince eğlendi.

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.