Gökhan Çıra Muğlaspor'da

Gökhan Çıra Muğlaspor'da
Ligin ikinci devresi hazırlıklarını 3-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştire cek olan 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor sağ kanat oyuncusu Gökhan...

Ligin ikinci devresi hazırlıklarını 3-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştire cek olan 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor sağ kanat oyuncusu Gökhan Çıra ile anlaştı.

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor'un transfer atağı devam ediyor. İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek olan yeşil beyazlı kulüp Diyarbekirspor'dan sağ kanat oyuncusu Gökhan Çıra'yı kadrosuna kattı.

Futbola 2005 yılında Fatsa Yaşamspor'da başlayan sağ kanat oyuncusu Gökhan Çıra, daha sonra Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik ve Galatasaray'da amatör olarak mücadele etti. 2016 yılında Beylerbeyispor'da profesyonel olan Çıra son olarak Diyarbekirspor'da forma giydi.

Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve Mali Asbaşkan Emre Oskay'ın da katıldı törenle kendisini Muğlasporlu yapan imzayı atan genç futbolcu, Muğlaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Muğlaspor'un çok büyük bir camia olduğunu ifade eden Çıra, sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirebilmek için çok çalışacaklarını kaydetti.

Bu haber toplam 684 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.