Gökmen Ulu, "Yıkılma Sakın"I Akm'de İmzaladı

Gökmen Ulu, "Yıkılma Sakın"I Akm'de İmzaladı
Sözcü gazetesi muhabiri Gökmen Ulu, CHP Marmaris İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlik kapsamında Armutalan Kültür Merkezi’nde konferans verdi. 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı o günü ve sonrasında Sözcü gazetesi’ne...

Sözcü gazetesi muhabiri Gökmen Ulu, CHP Marmaris İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlik kapsamında Armutalan Kültür Merkezi’nde konferans verdi. 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı o günü ve sonrasında Sözcü gazetesi’ne yönelik operasyonu, Silivri Cezaevi’nde yaşadıklarını anlattığı konferansın ardından “Yıkılma Sakın” adlı kitabını imzaladı.

Söyleşide konuşan Gökmen Ulu, gazeteci olarak her zaman halktan yana yaşam hakkını savunduğunu ve görevini bu yönde yaptığını belirtti. Ulu, "Türkiye’de gerçekleri yazan gazeteci ya işsiz kalır, ya baskılara maruz kalır, ya da öldürülür" dedi. Ulu, 15 Temmuz Darbe girişimi ile ilgili de bir gazeteci olarak görevimizi yaptık diye konuştu. Daha sonra konferansa başlayan Sözcü Gazetesi Muhabiri Gökmen Ulu Marmaris’i ikinci memleketi olarak gördüğünü belirterek, vatandaşların verdiği destekten dolayı çok duygulandığını ve kendisini yüreklendirdiğini söyledi.

Bu haber toplam 769 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.