Gonca Köksal projelerini açıkladı

Gonca Köksal projelerini açıkladı
CHP Menteşe Belediye Başkanı Başkan Adayı Gonca Köksal, Menteşe için hazırladığı 100 maddelik proje ve vizyonunu, “Menteşe’nin Yeni 100’ü” başlığıyla açıkladı. Köksal, projelerinin Menteşe'nin ekonomik kalkınmasını destekleyecek, şehri daha medeni bir yaşam merkezi haline getirecek, belediyeyi daha etkin, iş üreten bir yapıya kavuşturacak şekilde tasarlandığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Muğla’daki tek kadın adayı Menteşe Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal’ın proje tanıtım toplantısı, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.

“ÖNEMLİ OLAN BİR PROJENİN HAYATA GEÇİŞ ŞEKLİDİR”

100 maddelik proje ve vizyon tanıtım toplantısı öncesinde hizmet için gün saydıklarını belirten Köksal, “Bugün burada sizlerle vizyonumuzu ve projelerimizi paylaşmak için bir araya geldik. Belediyenin zaten yapacağı işleri proje olarak sıralamayı çok doğru bulmuyorum. Önemli olan bir projenin hayata geçiş şeklidir, onun gerçekliğidir, onun temas edeceği ihtiyaç alanlarıdır. Sürdürülebilir olmasıdır. Uzun ömürlü olması, çocuklarımızın, onların çocuklarının da keyifle kullanmasıdır. Bütüncül olmasıdır. Bizim tam da bu noktada, yola çıktığımız günden beri ortaya koyduğumuz bir vizyonumuzun arkasındayız” dedi.

“31 MART’TA İKİNCİ 50 YILLIK YEREL İKTİDARIMIZIN KAPISINI ARALAYACAĞIZ”

Kapsayıcı ve liyakatli bir belediyecilik sergileyeceklerini belirten Köksal, “Ben bir şehir plancısı bakış açısıyla, tüm projeleri bütüncül bir şekilde, uzun vadeli bir kalkınma planının bir parçası olarak, dünyayı doğru okuyarak ve yerele uygun bir şekilde hayata geçireceğimi belirtmek istiyorum. Biz projelerimizi oluştururken ve hayata geçirirken, en çok vatandaşımıza dokunan, en çok ihtiyaca dokunan, eşitlikçi, sosyal, kapsayıcı ve liyakatli bir belediyecilik sergileyeceğiz. 31 Mart’ta Menteşe’ye yeniden hep birlikte baharı getireceğiz. Buradaki gücümüz, birlikteliğimizle ve vizyonumuzla ikinci 50 yıllık yerel iktidarımızın kapısını aralayacağız. Hep beraber haydi sandığa” diye konuştu.

3 ANA BAŞLIKTA 100 PROJE

Başkan Adayı Gonca Köksal konuşmasının ardından Menteşe için 100 projesini, “4T Modeliyle Ekonomik Kalkınma, Medeni Şehir Menteşe ile Çözüm ve İş Üreten Belediye” olmak üzere 3 ana başlıkta açıkladı.

4T MODELİYLE EKONOMİK KALKINMA

“Tarım, ticaret, turizm ve teknoloji alanlarını kapsayan 4T modeliyle kırsalımızı ve kentimizi kalkındıracağız” diyen Köksal, öncelikle tarıma ilişkin projelerini şöyle anlattı.

“Yapacağımız gıda ve toprak analizleri ve vereceğimiz eğitimlerle, tarımda zehirsiz, temiz, verimli ve kalite üretimi destekleyeceğiz. Yerel üreticimize gübre, tohum, fide ve teçhizat, desteği vereceğiz. Ziraat ve gıda mühendislerimizle sahada, tarlada halkımız için çalışacağız. Teşvik edeceğimiz sertifikasyon ve standardizasyon süreçleriyle ilgili yerel üreticiye eğitim desteği vereceğiz. Kaliteli zeytin ve zeytinyağı üretimi için eğitim vereceğiz. Hasattan şişelemeye kadar model olacak örnek bir butik zeytinyağı sıkım tesisi kuracağız. Tarım ve hayvancılığı, teknolojiyle ve bilimsel çalışmalarla destekleyerek üretimimizi ve verimimizi artıracağız”

“DOĞA, SPOR, KIYI, KÜLTÜR, SAĞLIK TURİZMİ ROTALARI OLUŞTURACAĞIZ”

Turizme ilişkin projelerini açıklayan Köksal, şunları söyledi: “Şehrimizde doğa turizmi, spor turizmi, kıyı turizmi, kültür turizmi, sağlık turizmi vb. rotaları oluşturacağız. Arasta, Saburhane, Karabağlar bölgelerinde kültürümüzü yaşayacağımız ve yaşatacağımız, camilerimiz, hamamlarımız, hanlarımız, kahvelerimiz, Saatli Kule, Şemsi Ana ve Şahidi Türbeleri, Saburhane Meydanı, Şaraphane ve diğer kültür miraslarımızı kapsayan kültür ve turizm rotası oluşturacağız. Yılanlı Dağı, Dağ Köyleri, Özlüce Fosil Alanı, Değirmendere Kanyonu, Asar Dağı, Karabağlar Yaylası, Turnalı ve Akbük kıyılarında, bisiklet, mağaracılık, doğa, tarih, gastronomi ve kıyı rotaları oluşturacağız, bu rotaları birbirine entegre edeceğiz.

“GELENEKSEL YEMEKLERİN SUNULDUĞU BİR İŞLETME AÇACAĞIZ”

Muğla'nın geleneksel yemeklerinin sunulduğu bir işletme açacağız. Yerel üreticilerden aldığımız ürünlerle yapılan yemekleri hem vatandaşlarımıza hem ziyaretçilerimize tattıracağız. Yemeklerimizin hikâyelerini anlatacağız. Apiterapi merkezi kurulmasıyla ilgili tanıtım desteği vererek, bu merkezi belirleyeceğimiz turizm rotalarına entegre edeceğiz.”

“AKILLI KENT UYGULAMASINA GEÇECEĞİZ”

Köksal, 4T Modeli içerisinde yer alan teknoloji alanı ile ilgili projelerini de şöyle açıkladı;

“Akıllı Kent uygulamasına geçeceğiz. Bu uygulamayla, karşılaşılan bir problem, fotoğraf ve konum bilgisiyle birlikte doğrudan Belediyenin ilgili birimine iletilecek ve kısa sürede geri dönüş sağlanacak. Akıllı Kent uygulamasıyla; evrak takibi, şehirdeki etkinlikler, belediye tesislerindeki indirimler, kooperatif satış birimleri, nöbetçi eczaneler, şehirle ilgili anketler gibi birçok bilgiye dijital ortamda ulaşılabilecek.

“YEREL GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET WEB SİTESİ KURULUM DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Yerel girişimcileri teknoloji alanında destekleyeceğiz. Girişimcilere e-ticaret web sitesi kurulum desteği vereceğiz. Yazılım ihracatı yapacak girişimcilere eğitim ve danışmanlık desteğiyle can suyunu biz vereceğiz. Teknopark ile işbirliği içinde olacağız. Gençlerin teknoloji alanında kendilerini geliştirmeleri ve üretime katılmaları için eğitim ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Yerel ürünlerimizin internet üzerinden satışı konusunda eğitim, altyapı ve tanıtım çalışmaları yapacağız.”

“YEREL ÜRETİCİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERİ KOOPERATİFLERLE UYGUN FİYATA HALKIMIZA SUNACAĞIZ”

Köksal, ticaret ile ilgili “İşleyen ve ışıldayan Menteşe” başlıklı projelerini şöyle anlattı:

“Kooperatif kuracağız. Yerel üreticiden aldığımız katma değerli ve kaliteli ürünleri uygun fiyata halkımıza sunacağız. Kuracağımız marketle dünya standartlarındaki yerel ürünlerimizi Muğla ve Türkiye pazarına çıkaracağız. Ansütü, polen, propolis, bal gibi arı ürünlerimizi ve zeytinyağı, zeytin, zeytin yaprağı gibi zeytin ürünlerimizi nitelik olarak güçlendireceğiz. Katma değerli ürünleri pazarla buluşturacağız. Yerel ürünlerimizi, üretim süreçlerini belgeleyerek ve kültürümüzle harmanlayarak, ürünlerimizin ulusal ve uluslararası pazarda tanıtım ve satışını yapacağız.”

“ARASTA’DA KAYBOLMAYA YÜZ TUTAN ZANAATLAR İÇİN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

“Arasta'nın kaybolmaya yüz tutan zanaatlarının yaşaması için çalışmalar yapacak, yeni ürünler üretilmesini destekleyeceğiz. Belediye tesislerinde satılan gıda malzemelerini yerel üreticimizden alacağız. Tarımsal ürünlerimizi ve katma değerli ürünlerimizi, oluşturduğumuz turizm rotaları üzerinde satışa sunacağız”.

MEDENİ ŞEHİR MENTEŞE

1-ALTYAPI-ÜSTYAPI

“Fiziki şartlarıyla, sosyal hayatıyla, kültürüyle, doğasıyla ön planda olan, medeni bir şehir olacağız” diyen Köksal, ‘Altyapı-Üstyapı, Ekoloji, Afetlere Dirençli Kent, Sosyal belediyecilik-Eşit Yurttaşlık, Kültür-Sanat-Spor’ olmak üzere 5 başlıkta “Medeni Şehir Menteşe” projelerini şöyle anlattı:

“Menteşe'nin ihtiyaçlarını karşılayacak bütüncül bir imar planı revizyonu yapacağız. İhtiyacı olan mahallelerimizde köy yerleşik alan sınırlarının genişletilmesi için gerekli çalışmaları başlatacağız. Yollarımızı, dayanıklı, estetik ve medeni bir şehre yakışır hale getireceğiz. Kenti engelli kullanımına uygun hale getireceğiz. Rampâ kullanımı, kaldırım kullanımı, otopark iyileştirmeleriyle kamu binalarına erişim engellerini ortadan kaldıracağız. Yeniköy ve Bayır Mahalleleri başta olmak üzere altyapı sorunlarını Muğla Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek çözeceğiz.

“MEYDANLARIMIZI HER YAŞ GRUBUNDAN VATANDAŞIMIZIN KEYİFLE VAKİT GEÇİREBİLDİĞİ MEYDANLAR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Kötekli Mahallesi'ndeki yol ve altyapı sorunlarını Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte çözeceğiz. Pazar alanlarını dört mevsim boyunca konforla kullanılacak şekilde düzenleyeceğiz. Pazar alanlarında ve halkın yoğun kullandığı alanlarda temiz umumi tuvaletler yapacağız. Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler ve Odalar için ortak kullanım alanı sağlayacağız. Meydanlarımızı her yaş grubundan vatandaşımızın keyifle vakit geçirebildiği meydanlar haline getireceğiz. Sosyokültürel alanların bakım ve onarımlarını yapacağız. Kapanmış belde belediyesi binalarını işlevsel hale getireceğiz. Kızıldağ Mesire Yeri'nin aktif kullanımı için gerekli düzenlemeleri yapacağız.

“AKBÜK KIYILARINI HALKIMIZA KAZANDIRMAK İÇİN GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ”

Yağcılar Hanı'nın tamirat, tadilat işlerini yapacağız. Belediyemize ait atıl alanları halkımızın faydasına kullanacağız. Hayvan mezarlığı alanı düzenleyeceğiz. Yerkesik-Akbük yolu üzerine kafeterya ve kooperatif satış tesisi kuracağız. Yerkesik'teki düğün salonunun bulunduğu yere bölge mimarisine uygun düğün salonu binası ve sosyal alan inşa edeceğiz. Akbük kıyılarını halkımıza kazandırmak için gerekli girişimlerde bulunacağız. Sosyal etkinliklerde ve ihtiyaç halinde kullanılabilecek mobil umumi tuvalet hizmeti sunacağız. Bayır'da ve Salihpaşalar'da yaya üst geçidi ve Kozağaç anayol girişinde trafik ışıklandırması yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Bisiklet dostu bir kent için bisiklet kullanımını teşvik edeceğiz. Belirlediğimiz turizm rotaları çevresinde bulunan sokaklarımızı ve cephelerimizi iyileştireceğiz.”

2-EKOLOJİ

“ÇEVREYE ZARAR VERECEK PROJELERİN KARŞISINDA DURACAĞIZ”

Başkan Adayı Köksal, çevreye ve doğaya zarar verecek projelerin karşısında duracaklarını belirterek, çevre projelerini de şöyle anlattı:

“Kapalı ve açık alanlarında spor ve sanat faaliyetlerinin yürütüldüğü, eğlenceli ve geliştirici oyun alanlarının olduğu büyük bir şehir parkı kuracağız. Yürüyüş yolu, piknik alanı, kafeterya, kooperatif satış alanı, çocuk atölyeleri bulunan, sıfır atık sistemlerinin uygulandığı, kendi elektrik ve su ihtiyacını karşılayan büyük bir rekreasyon alanı düzenleyeceğiz.

“ÇÖPLERİN GERİ DÖNÜŞÜMÜN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE YAPILMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

Çocuk parklarımızda doğal, sağlıklı ve çocuk dostu oyuncaklar kullanacağız. Suyun geri dönüşümü, yağmur hasadı gibi yöntemleri tanıtarak ve kullanılmasını teşvik ederek suyumuza sahip çıkacağız. Çöplerin geri dönüşümünün sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlayacağız. Sıfır atık bilinciyle iklim krizine duyarlı, sürdürülebilir bir şehir için çalışacağız.”

3-AFETLERE DİRENÇLİ KENT

“AFET ÖNCESİNDE, AFET ANINDA VE AFET SONRASINDA NE YAPACAĞINI BİLEN BİR ŞEHİR OLACAĞIZ”

Köksal, Afetlere Dirençli Kent ile ilgili projelerinden de şöyle bahsetti:

“İnşaat Mühendisleri Odası’yla yapılacak bir protokol ile Menteşe'nin yapı envanterini çıkaracağız. Depreme dayanıklı bir Menteşe için riskli yapıların dönüşümü konusunda yol haritası sunacağız. Jeoloji Mühendisleri Odası başta olmak üzere TMMOB meslek odaları, akademisyenler ve teknik uzmanlarla Menteşe'nin depremselliği ile ilgili bilimsel çalışmalar yürüteceğiz.

“TOPLANMA ALANLARINI, ALTYAPI VE ÜSTYAPI ANLAMINDA İŞLEVSEL HALE GETİRECEĞİZ”

Afet öncesinde, afet anında ve afet sonrasında ne yapacağını bilen bir şehir olacağız. Süreçlerle ilgili eylem planlarını her mecrada paylaşacağız ve eğitimler vereceğiz. Kaçınılmaz olan afetlerden korunmayı bileceğiz. Mahalle afet gönüllüleriyle mahalle bazında çalışmalar yapacağız. Tüm mahallelerimizin afet anındaki eylem planlarını belirleyeceğiz. Toplanma alanlarını, altyapı ve üstyapı anlamında işlevsel hale getireceğiz. Afet sırasında ve sonrasında yapılacaklara ilişkin bilgilere ve şehirdeki toplanma alanlarına akıllı kent uygulaması Üzerinden erişilebilecek. Ücretsiz ilk yardım eğitimleri vereceğiz.”

4-SOSYAL BELEDİYECİLİK - EŞİT YURTTAŞLIK

“KIRSALDAKİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN MOBİL KREŞİMİZİ UYGULAMAYA SOKACAĞIZ”

Kırsaldaki çocuklarımız için, içinde çeşitli oyuncakların ve oyunların olduğu mobil kreşimizi uygulamaya sokacağız. Dar gelirli ailelerin yararlanacağı, çocukların bilime, sanata, kendilerini keşfetmeye yöneltilecekleri, doğayla iç içe olan bir kreş ve bakımevi açacağız. Gezici tiyatro ve gezici sinema ile kültür sanat faaliyetlerini tüm Menteşe'ye yayacağız. Öğrencilerin sağlıklı ve uygun fiyatlı beslenmelerini sağlayacak bir kent lokantası açacağız. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için öğrencilerin sınava hazırlanabileceği, ücretsiz internet hizmeti sunan bir etüt merkezi açacağız.

“MOBİL SAĞLIK TARAMASI ARACIMIZ İLE TÜM MENTEŞE’DE GENEL SAĞLIK TARAMASI YAPACAĞIZ”

Perşembe günleri Eski Muğla Yerleşkesi ve Perşembe Pazarı arasında elektrikli servis aracı hizmete sokacağız. Mobil sağlık taraması aracımızla tüm Menteşe'de genel sağlık taraması yapacağız. Yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine, evlerinde ihtiyaç duydukları basit nitelikli tamirat ve tadilatlar için personel desteği vereceğiz. Sosyal etkinlikler ve eğitimlerle büyüklerimizin aktif yaşlanmasını sağlayacağız. Kadınlar ve işsiz gençler için meslek kursları açacağız. İhtiyaç olan istihdam alanlarına eleman yetiştireceğiz ve eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına katılmalarını sağlayacağız.

“KADIN VE ERKEĞİN HER MECRADA EŞİT TEMSİLİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kadın Sığınma Evi kuracağız. Burada ihtiyacı olan kadınlara yuva sıcaklığında bir alan temin edeceğiz. Kendilerini rahat ve konforlu hissedecekleri, sosyal, psikolojik ve hukuki destek alabilecekleri bu alanlarda ihtiyaç duyan kadınları ve çocukları misafir edeceğiz. İmzalanan Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı'nı uygulamaya devam ederek, kadın ve erkeğin her mecrada eşit temsili için çalışacağız.

“KADIN, ÇOCUK, GENÇLİK VE ENGELLİ MECLİSLERİNİ AKTİF HALE GETİRECEĞİZ”

Kent Konseyi, Kadın, Çocuk, Gençlik ve Engelli Meclislerini aktif hale getireceğiz. Öğrencilerin barınma ihtiyacı için Büyükşehir Belediyemizle birlikte yurt ve konaklama desteği sunacağız. Engellilerimizin bakımını veren yakınlarının ve ailelerinin yüklerini paylaşacağız. Büyükşehir Belediyemizle birlikte süreli olarak bakım desteği veren merkezimiz olacak. Hayvan dostu bir şehir için can dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak yaşam kalitelerini arttıracağız.”

5-KÜLTÜR-SANAT-SPOR

“EĞLENCEYİ, HAREKETİ VE SOSYALLİĞİ SOKAĞA TAŞIYACAĞIZ”

Kültür, Sanat ve Spor başlığı altındaki projelerini anlatan Köksal, şöyle konuştu;

“Gençlere ve çocuklara hitap eden, sokak yemeği, ikinci el pazarları, sokak sanatı ve müzisyenleri ile eğlenceyi, hareketi ve sosyalliği sokağa taşıyacağız. Üniversite öğrencilerimiz için kent merkezinde ve kampüs çevresinde keyifle vakit geçirebilecekleri alanlar ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Halkımızın ve gençlerimizin hizmetine sunulacak kompleks bir spor merkezi inşa edeceğiz. Çocuklara ve gençlere dans, spor, yemek, satranç, kodlama, meslek etkinlikleri gibi yeni deneyimler kazanacakları ve kendilerini keşfedecekleri alanlar yaratacağız. Şehrimizde yaşayan sanatçılarımızın eserlerini belgeleyeceğiz. Onlarla tematik çalışmalar yaparak kentimizin sanat koleksiyonunu oluşturacağız. Fotoğraf, resim, karikatür gibi sanat alanlarında festivaller ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Arasta'da sanat galerisi açacağız. Kuracağımız belediye e-spor takımıyla, profesyonel liglerde yerimizi alacağız.

“KÖTEKLİ’DE GENÇLİK MERKEZİ’Nİ AKTİF HALE GETİRECEĞİZ”

Menteşe'nin uluslararası alanda bilinen bir bienalinin olmasını ve şehrimizin bu bienalle tanınmasını sağlayacağız. Fotomaraton, film günleri, müzik günleri, kitap günleri gibi hem şehre canlılık getiren hem de turist akışı sağlayan etkinlikler organize edeceğiz. Kötekli'deki gençlik merkezini aktif hale getireceğiz, yeni bir gençlik merkezi için Büyükşehir Belediyemizle birlikte işbirliği yapacağız.

ÇÖZÜM VE İŞ ÜRETEN BELEDİYE

“KALİTELİ İŞ ÜRETEN VE TAM KAPASİTEYLE ÇALIŞAN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Köksal son olarak ,“Şeffaf, hızlı, etkin ve ortak akılla hareket eden, çözüm üreten, kaliteli iş üreten ve tam kapasiteyle çalışan bir Belediye olacağız” diyerek, Çözüm ve İş Üreten Belediye projelerini şöyle anlattı;

“Belediye yönetiminde profesyonel bir kalite yönetim sistemine geçeceğiz. Liyakat ve raporlama usulüne göre süreç performans değerlendirmesi yapacağız. Belediyemizin mevcut personel kadrosuyla, liyakatle ve tam kapasiteyle çalışmasını sağlayacağız. Belediyenin çalışma sistemlerini dijital hale getirerek daha şeffaf bir yönetim anlayışına geçeceğiz

“ŞEHRİNİ SEVEN, ŞEHRİ HAKKINDA GÜZEL FİKİRLERİ OLAN HERKESE KAPIMIZ AÇIK OLACAK”

Yerel yönetimin siyaset üstü bir alan olduğu bilinciyle kent konseyimizi, alt meclisleri olan engelli, kadın, genç, çocuk meclislerini aktif hale getireceğiz. Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla ortak akılla karar vereceğiz. Şehrini seven, şehri hakkında güzel fikirleri olan herkese kapımız açık olacak. Yapı ruhsat sürelerinde mevzuata uygun, etkin ve kolaylaştırıcı işlemlerin yapılabilmesi için dijital dönüşümü gerçekleştireceğiz. Belediye olarak tasarrufa geçeceğiz, kaynakları verimli kullanacağız. Halk oylaması yaparak Pisi, Dırlavan, Dirgeme gibi eski köy isimlerinin geri verilmesini sağlayacağız.

“ULUSAL VE ULUSLARARASI HİBE VE FONLARDAN FAYDALANACAĞIZ”

Belediyenin yapacağı projelerin tasarımları için yarışmalar düzenleyeceğiz ve halk oylamasına sunacağız. İmar Kanunu 18. Madde uygulamalarını ivedilikle tamamlayacağız. Belediye bütçesini güçlendirmek amacıyla ulusal ve uluslararası hibe ve fonlardan faydalanacağız. Kent kimliğinin güçlenmesi ve ön plana çıkarılması için çalışma grubu kuracağız. Kent dokusuna ve mimarisine uygun uygulamalar için Estetik komisyonu kuracağız.”

NAİL KIZIL: “ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİP, SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, “Seçim sürecinde emek veren, yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Ayrıca ve belediyemize ve kentimize uzun yıllar emek vermiş, Muğla Büyükşehir belediye başkanımız Osman Gürün ve Bahattin Gümüş başkanımıza teşekkür ediyorum. Hepinizi 31 Mart’a kadar çalışmalarımıza devam edip sandıklarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

ZEKİCAN BALCI: “MUĞLA’DA OY REKORU KIRMAK ZORUNDAYIZ”

CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, “Bizler, umudumuzu yitirmeden çay koyduk ve 29 Mayıs sabahı yeniden mücadeleye başladık. Geldiğimiz noktada umudumuz çok büyük ve mücadele etmek zorundayız. Biz, Muğla’da örgütümüz, yöneticilerimiz, milletvekillerimiz ile birlikte 560 mahallemizi adım adım gezdik, çalıştık. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz 31 Mart’ta bu inanç ve dirayetle 13 ilçemizin en az 11’ini alacağız. Büyükşehir’de büyük bir oy oranı ile Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bizim 6 günlük süreçte yapmamız gereken görevler var; Bu karanlık zihniyetten 1 Nisan sabahına yeniden umutla uyanabilmek için bizim fazladan bir oya ihtiyacımız var. Son 6 gün ev ev, sokak sokak gezip, Muğla’da oy rekoru kırmak zorundayız” diye konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.