Gümrük kaçağı tütün mamulleri ele geçirildi

Gümrük kaçağı tütün mamulleri ele geçirildi
Muğla’nın Marmaris ilçesinde gümrük kaçağı tütün mamullerini,  sahte bandroller ve orijinal ürünlerden söktüğü bandrolleri yapıştırıp piyasaya süren şüpheli hakkında işlem yapıldı.Marmaris KOM Grup Amirliği ekipleri...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gümrük kaçağı tütün mamullerini,  sahte bandroller ve orijinal ürünlerden söktüğü bandrolleri yapıştırıp piyasaya süren şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Marmaris KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından sahadan elde edilen bilgiler doğrultusunda Marmaris Belediyesi Hayvan barınağında çalışan bir işçinin kargo ile Marmaris’e getirdiği gümrük kaçağı tütün mamullerini,  sahte bandroller ve orijinal ürünlerden söktüğü bandrolleri yapıştırıp piyasaya sürdüğü toptan tütüncülere ve perakende olarak isteyen müşterilere sattığı öğrenildi.

Yapılan çalışmalar doğrultunda M.K. isimli şahsın gümrük kaçağı ürünleri kendi evinde, eski eşinin evinde ve bir tütüncünün deposunda tuttuğu tespit edildi.

3 adres ve 1 motosiklette GSBH kapsamında yapılan aramada makaron, sahte ve orijinal bandrol, nargile kömürü, elektronik sigara likidi, tütün, nargile tütünü, sigara sarma kağıdı, kıyılmış tütün, badrolleri kesilmiş tütün paketi ele geçirildi.

Konuyla alakalı M.K. isimli şahsa şüpheli olarak işlem yapıldı.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.