Güreşçiler Yüzümüzü Güldürdü

Güreşçiler Yüzümüzü Güldürdü
Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi'nde eğitim alan güreşçilerimiz Antalya da yapılan şampiyonada takım halinde Türkiye 3.'sü olma başarısını...

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi'nde eğitim alan güreşçilerimiz Antalya da yapılan şampiyonada takım halinde Türkiye 3.'sü olma başarısını gösterdi.

Son dönemlerde elde ettiği başarılarla Milas’ın yüzünü güldüren Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi son olarak katıldıkları turnuvada hem bireysel olarak hem de takım halinde elde ettiği başarılarla Milas’ın yüzünü güldürmeyi bir kez daha başardı.

Antalya ilinde yapılan Türkiye 14-15 yaş Grekoromen Türkiye Şampiyonasına katılan Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcularından Abdullah Akdağ 1., Gökhan Kundak 2., Ramazan Tekin 3., Onur Avcı ise 5. oldu.

Ferdi olarak elde edilen başarıların ardından Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yaklaşık olarak 150 takımın katıldığı şampiyonada Türkiye 3.'sü olarak göğsümüzü kabarttı.

Elde edilen başarının uzun bir zamandan bu yana disiplinli ve verimli çalışmanın eseri olduğunu ifade eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, “Öncelikle bu başarıda katkısı bulunan tüm çalıştırıcılarımızı ve sporcularımızı kutluyorum. Güreş sporu ilçemizde her zaman başarılı sonuçlarla yüzümüzü güldürdü. Ben inanıyorum ki sporcularımız elde ettikleri bu başarılarına yenilerini ekleyerek spor yaşamlarına devam edeceklerdir” dedi.

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.