Güzel Sanatlar Lisesinden Emniyete Ziyaret

Güzel Sanatlar Lisesinden Emniyete Ziyaret
Muğla İli Menteşe İlçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmenin yanı sıra Muğla İlinin de seçkin okulları arasında gösterilen Muğla Lisesi Müdürü ve İdarecileri Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne giderek...

Muğla İli Menteşe İlçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmenin yanı sıra Muğla İlinin de seçkin okulları arasında gösterilen Muğla Lisesi Müdürü ve İdarecileri Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne giderek Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz 'ı makamında ziyaret ettiler.

Bilindiği gibi Muğla İlimiz Menteşe İlçesinde 2017 -2018 Eğitim ve Öğretim sezonunun sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için ülkemiz genelinde olduğu gibi bir dizi güvenlik tedbirleri alınarak uygulanmasına başlanılmıştı. Bu bağlamda Muğla İli Menteşe İlçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmekte olan Güzel Sanatlar Lisesinin müdürü ve idarecileri Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz 'ı makamında ziyaret ettiler.

Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Mehmet Akif Ağır'ın okul idarecileri ile beraber gerçekleştirdikleri ziyaret esnasında karşılık bilgi alış verişinde bulunuldu. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdiği.

Bu haber toplam 567 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.