HAZAL’DAN BİR BAŞARI DAHA

HAZAL’DAN BİR BAŞARI DAHA
Dünya Gençler Açık Hava Okçuluk Şampiyonası’nda Muğlalı Milli Sporcu Yatağan Anadolu Lisesi öğrencisi Hazal Burun, Kadet Kadınlar Takımlarda gümüş ve Kadet Karışık Takımlarda bronz madalya kazanarak ülkemize iki madalya...

Dünya Gençler Açık Hava Okçuluk Şampiyonası’nda Muğlalı Milli Sporcu Yatağan Anadolu Lisesi öğrencisi Hazal Burun, Kadet Kadınlar Takımlarda gümüş ve Kadet Karışık Takımlarda bronz madalya kazanarak ülkemize iki madalya kazandırdı.

Polonya’nın Wroclaw şehrinde düzenlenen şampiyonada Hazal Burun, Nehir Sarıhan ve Irmak Yüksel’den oluşan Makaralı Yay Kadet Kadınlar Takımı Dünya 2’ncisi olarak Gümüş Madalya; Hazal Burun ve Abdullah Aslım’dan oluşan Makaralı Yay Kadet Karışık Takımı Dünya 3’üncüsü olarak Bronz Madalya kazandı.

GENÇ SPORCULARDAN 3 MADALYA

Polonya’nın Wroclaw şehrindeki organizasyonda Hazal Burun, Nehir Sarıhan, Irmak Yüksel’den oluşan Makaralı Yay Kadet Kadınlar Milli Takımı gümüş madalya aldı.

Yunus Emre Arslan, Abdullah Aslım ve Eren Kırca’nın yer aldığı makaralı yay kadet erkekler takımı ile Hazal Burun ve Abdullah Aslım’ın bulunduğu Makaralı Yay Kadet Karışık Takımı ise bronz madalya elde etti.

YÜREĞİMİZE SU SERPTİ

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “Öğrencilerimiz akademik başarılarının yanında sportif alanda göstermiş oldukları başarılarla da göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Yatağan Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Hazal Burun, Avrupa Şampiyonasında elde ettiği başarısına bir yenisini daha ekledi. Dünya Gençler Açık Hava Okçuluk Şampiyonasında Milli Takımımıza iki madalya birden kazandırarak Ülke olarak afetlerin yaralarını sarmaya çalıştığımız günlerde hepimizin yüreğine su serpti. Hazal’ımızı kutluyor, bizlere yaşattığı gurur için teşekkür ediyorum.” dedi.

Bugün sona erecek organizasyonda Klasik Yay Kadet Kadınlar kategorisinde Ceren Koçur, finalde Fransız rakibi Caroline Lopez ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.