Hazırlıklar sürüyor

Hazırlıklar sürüyor
2018-2019 Muğla U15 ve U17 Ligi’nde Milas’ı temsil edecek olan Yeni Milasspor Kulübü’nün alt yapı sporcuları, antrenörleri Mustafa İçöz nezaretinde yeni sezonun ilk antrenmanını Milas Arena Cross Fitness Spor Salonu’nda...

2018-2019 Muğla U15 ve U17 Ligi’nde Milas’ı temsil edecek olan Yeni Milasspor Kulübü’nün alt yapı sporcuları, antrenörleri Mustafa İçöz nezaretinde yeni sezonun ilk antrenmanını Milas Arena Cross Fitness Spor Salonu’nda yaptı.

U15 ve U17 Liginde şampiyonluğu hedefleyen Yeni Milasspor’un genç takımları Ekim Ayının ilk hafta sonu başlayacak olan lig maçları için çalışmalara antrenörleri Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli yönetiminde geçtiğimiz günler içinde Selimiye Stadyumunda başladı.

Ağırlık ve kondisyon çalışmaları için kulübün eski futbolcularından biri olan Sercan Günay’ın sahibi olduğu Arena Cross Fitness Spor Salonuna gelen genç sporculara çalışmaları sırasında Arena Spor Salonu antrenörleri olan Sercan ve Çisem Günay yardımcı oldular.

1 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen spor salonu çalışması ile ilgili bir açıklama yapan antrenör Mustafa İçöz; “ Birlikte aynı takımda futbol oynadığım kardeşim Sercan Günay Hocanın spordaki başarılarını yakından takip etmekteyim. Elde ettiği başarılar Milas’ın tanıtımı için oldukça önemlidir. Kendisini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Antrenör Mustafa İçöz, “Sercan ve Çisem Günay hocalaramıza spor salonunu genç sporcularımıza ve kulübümüze açtığı için de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

Bu haber toplam 451 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.