İftar çadırına yoğun ilgi

İftar çadırına yoğun ilgi
Mübarek Ramazan ayında kurmuş olduğu iftar çadırı ile vatandaşlara iftar yemeği veren Fethiye Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hayır işlemeye devam ediyor. Eski İmam Hatip Lisesi yanındaki meydanda kurulan Fethiye...

Mübarek Ramazan ayında kurmuş olduğu iftar çadırı ile vatandaşlara iftar yemeği veren Fethiye Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hayır işlemeye devam ediyor. Eski İmam Hatip Lisesi yanındaki meydanda kurulan Fethiye Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar çadırında oruçlar dualarla açılıyor.

Hayırsever vatandaşların destekleri ile kurulan Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar çadırı; Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar yemeği verecek. Dernek aynı zamanda yaşlı ve hasta olduğu için evinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarında evlerine her gün sıcak yemek servisinde bulunmakta. Yaptığı yardımlarla örnek olarak gösterilen Fethiye Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhanettin Tuna “Eski Anadolu İmam Hatip Lisesi veya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yanındaki meydanda kurmuş olduğumuz iftar çadırımızda birlik ve beraberlik içersinde; oruçlarımızı dualarla açmanın sevincini yaşamaktayız. Her yıl kurduğumuz iftar çadırımızda Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar yemeği vermekteyiz. Ayrıca iftar çadırına gelemeyen vatandaşlarımıza sıcak yemek servisi yapmaktayız. Yemeklerimizi kendi aşçılarımız tarafından yapılmaktadır. Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi aileler ile hayırsever vatandaşları mız arasında köprü olan derneğimiz; bu görevini ilk günkü heyecanla devam etmektedir” dedi. “Allah Çok Şükür Yardımların Sürekli” olarak yapıldığını ifade eden Ay Işığı Yardımlaş ma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhanettin Tuna “Biz dernek olarak yardımlarımızı hiçbir zaman kesmedik. Sürekli olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda yardımlarımız devam ediyor. Biz sadece Ramazan ayında değil yılın 12 ayı yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 679 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.