İl Başkanlarının “Su ve Ulaşım”  Polemiği

İl Başkanlarının “Su ve Ulaşım”  Polemiği
CHP Muğla İl Başkanlığı’nın, Muğla’daki su ve ulaşım ücretlerini adeta görmezden gelerek İstanbul’daki su ve ulaşım indirimlerini “#TesekkurlerImamoğlu” paylaşımını Gazetemizde haber yapmamızın ardından, AK Parti...

CHP Muğla İl Başkanlığı’nın, Muğla’daki su ve ulaşım ücretlerini adeta görmezden gelerek İstanbul’daki su ve ulaşım indirimlerini “

#TesekkurlerImamoğlu

” paylaşımını Gazetemizde haber yapmamızın ardından, AK Parti Muğla İl Başkanlığı resmi medya hesabından  “Acaba kendi ilinde vatandaşa en pahalı suyu içiren belediyelerden haberdar mı değiller?” paylaşımında bulunuldu.

İstanbul’daki su ve ulaşım indirimi Muğla CHP ve AK Parti arasında polemik konusu oldu.

CHP Muğla İl Başkanlığı, Muğla’daki su ve ulaşım ücretlerini adeta görmezden gelerek, resmi sosyal medya hesaplarından “Öğrencilere ulaşımda indirim ve bayramlarda ücretsiz ulaşım için açıklama yapan Ekrem İmamoğlu: Su indiriminin de kabul edilmesinin ardından, ‘İstanbullulara hayırlı olsun. İndirimleri kontrol ve takip etmek için lütfen faturalarınızı saklayın’ dedi.#TesekkurlerImamoğlu” paylaşımı yaptı.

CHP Muğla İl Başkanlığı ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen fakat YSK’nın seçimlerin yenilenmesi kararı sonrası mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’nun imzasının olduğu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı İle İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne verdiği dilekçeyi de sosyal medyadan paylaştı.

AK Parti Cevap Verdi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından, “İstanbul Belediyesi’nin su ve ulaşımda yaptığı indirimleri müjde diye paylaşan CHP Muğla İl Başkanlığı konu Muğla olunca neden suskun? Acaba kendi ilinde vatandaşa en pahalı suyu içiren belediyelerden haberdar mı değiller?” paylaşımında bulundu.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.